1.1.2014

Tulossa huippu vuosi

Vuosi vaihtui sateisissa merkeissä. Kävimme katsomassa raketteja naapureidemme kanssa klo 18 läheisessä puistossa Tammisalon ja Laajasalon välissä. Tiputteli vettä mut se ei haitannut. Naapureilla on 2,5 vuotias tyttö joka on neidin hyvä kaveri. Melkein kuin sisko ainakin juttujen ja tappelujen perusteella. Tytöillä oli kuulosuojaimet päässä ja se olikin tarpeen vaikka olimme vähän kauempana. Rakettien jälkeen menimme naapurien luokse missä pöytä notkui ihania herkkuja salaatista juustoihin ja suklaaleivoksiin. Lopuksi dippailimme vielä sipsejä ja vihanneksia. Olin aivan täynnä ja vatsaan oikein sattui kun söin niin paljon. Siis enemmän kuin jouluna. Tytöt menivät nukkumaan klo 22 aikoihin ja me jatkoimme jutustelua aikuisten kesken. Puolilta öin katselimme parvekkeelta raketteja tyttöjen tuhistessa sängyissään. Otimme neidin peiton sisällä syliin kahden aikoihin ja kipitimme kotiin. Oli tosi mukava ilta.


Tästä vuodesta on tulossa super hyvä. Tiedän sen. En aio olla enää paikoillani ja miettiä että jotain pitäisi tehdä vaan teen asioille jotain. Osa elämänmuutosta alkoi jo viime vuonna kun aloin taas kuntoilemaan ja laihdutin itseni siedettävän kokoiseksi. Kuntoilu jatkuu ja aion olla timmissä kunnossa huhtikuussa. Ja miksi just huhtikuussa. Koska silloin on Aventurin kaikkien aikojen show Aleksanterin teatterissa. KOHU! Ja aion loistaa siellä muiden mukana. Show'sta tulee huippu. Tiedän sen nyt jo. Se tulee varmaan olemaan ensi vuoden huippuhetkiä, kaikki neljä esitystä 15.4, 16.4, 3.5, ja 4.5.2014. 

Lisäksi lupaan itselleni että teen jotain muutoksia parisuhteelle. Mitä se on ei ole vain minun päätettävissä vaan keskustelen asiasta miehen kanssa. Mutta jotain tulee tapahtumaan. Haluan olla onnellinen myös kotona. Myös työelämässä on tapahduttava muutoksia. En ole tyytyväinen nykyiseen työhöni ja olen jymähtänyt myös siellä paikoilleni. Uusi työ on hakusessa ja sen etsimiseen on laitettava buustia.

Neiti täyttää helmikuussa neljä. Odotan jo innolla mitä kaikkea koemme ja teemme hänen kanssa. Hän on jo niin iso <3

Tehdään tästä vuodesta super hyvä!!

P.S. Hyvä voittaa -blogissa on käynnissä ihana arvonta missä voi voittaa todella mukavat imetysliivit. Kannattaa osallistua täällä

2 kommenttia:

  1. <3

    Iso peukku muutoksille. Vaatii kanttia lähteä muuttamaan asioita, mutta sitä en epäile etteikö olisi sen arvoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niinhän se on että vaatii paljon lähteä mukavuusalueelta mutta jos mukavuusalue ei tunnu enää mukavalta niin silloin on jotain pielessä. Ainakin tahto on kova.

      Poista