15.1.2014

Kiireinen viikko

Tällä viikolla kalenteri on täynnä kaikkea muuta kuin kuntoilua. Maanantai oli ainoa päivä kun olin SATS:ssa ja silloin olin SatsCorePulsessa ja PrformanceMobilityssä. Ensimmäinen mainitsemani oli ihanaa keskikroppa ja tasapainotreeniä tasapainolaudalla. Sykettä ylös ja keskivartalo piukaksi. Huippua. Toinen oli SATS-perheeseen kuuluva yksi neljästä Prformance tunneista eli liikkuvuus harjoittelu. Venytyksiä ja vanutuksia, kipua ja nautintoa. Tunti kesti 45 minuuttia ja olo oli kuin lentoon lähtevällä. Niin paljon paikat aukesi venytyksessä. Sitä ehdottomasti lisää. Minun ei tule venyteltyä tarpeeksi eli näköjään tarvitsen siihenkin ohjausta.

Tiistaina oli kuorotreenit missä käytiin tulevan keikan biisejä ja shown koreografioita läpi. Tänään näin ihania mammoja eli perhevalmennuksessa tapaamiani naisia sushin merkeissä. Meillä neljällä on kaikilla saman ikäiset lapset (3 tyttöä ja 1 poika) ja näemme n kahden kuukauden välein. Vietämme lasten synttäreitä perinteisesti yhdessä, helmikuussa siis jo neljättä kertaa. Kävimme syömässä Fuku nimisessä sushiravintolassa ja ruoka oli todella hyvää. Paikassa oli sushibuffet ja yleensä se ei kuulosta kovin hyvältä mutta tämä oli. Ihania, suussa sulavia susheja, lämmintä ruokaa ja jälkiruokapöytä. Myös vihreä tee kuului hintaan. Viinilasin kanssa hinta oli 27,50 ja sillä rahalla sai syödä niin paljon kuin jaksoi. Oli erittäin hyvää. Suosittelen käymään siellä mutta varaa pöytä koska paikka oli näin arki-iltanakin ihan täynnä. www.ravintolafuku.com 



Huomenna saan taas räpsyt kuntoon kun käyn ripsihuollossa. Perjantaina olisi tarkoitus mennä juomaan viiniä työkaverille mutta katsotaan nyt tuleeko siitä viikon ainoa vapaa ilta kun työkaveri on vielä flunssassa. Lauantaina on kuorotreenit ja sunnuntaina Aventur keikkailee matkamessuilla klo 15.30. Tervetuloa kuuntelemaan. 

Eli kiirettä pitää. Ensi viikolla ei olekaan pakollisia menoja kuin tiistain kuorotreenit. Nämä menot olisi saanut jakautua parille viikolle niin neiti ei luule että olen vain vierailija omassa kodissani (vitsi vitsi). Luonnollisesti olen varannut ensi viikolle joka päivälle jonkun jumpan. Pitää ottaa tämä viikko takaisin. Nyt unten maille että jaksaa töhöttää loppuviikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti