29.12.2013

Touhuiluja

Mukava loman loppu. Eilen käytiin neidin kummien kanssa Korkeasaaressa. Eipä ollut ruuhkaa kun taivaalta tihutteli vettä. Eikä siellä kai muutenkaan tähän aikaan vuodesta ole paljoa kävijöitä. Muutama turisti bongattiin, lähinnä venäläisiä. Nähtiin kissaeläimiä, apinoita, kamelit, visentit yms. Parin tunnin pyörimisen jälkeen alkoi sataa enemmän ja jätettiin Safaritalo väliin ja kipitettiin autoille. Käytiin lounaalla Chicosissa koska siellä on leikkipaikka neidille ja kummien kaksivuotiaalle. Todella mukava aamupäivä. Iltapäivällä tulikin mamma ja pappa kahville ja tein ensimmäistä kertaa monen kehumia banaanilettuja. Ja olihan ne hyviä. Niihin tulee vain banaania, kananmunaa, vaniljasokeria ja kanelia. Tehosekoittimella taikinaksi ja pannulle. Niiden lisukkeeksi marjoja ja kyllä kelpaa. Mukava tuoksu leijui koko illan asunnossa.

           Lumileopardi

Tänään kävimme vaarin luona kahvilla. Hän lähti marraskuun lopulla Lanzarotelle ja tuli perjantaina takaisin. Mukava tapa viettää synkkää loppusyksyä / talvea. Lurjus ei tuonut aurinkoa mukanaan :) Päivällä minun oli tarkoitus mennä ensimmäistä kertaa juoksumatolle juoksemaan mutta olisi tullut liian lyhyt visiitti vaarin luona että jätin sen väliin. Sen sijaan oli coretunnilla ja crossarilla hetken. Bongasin myös kuorokaverin salilla. Kiva saada uusia treenikavereita. 

Iltapäivällä veimme neidin mamman ja papan luokse yökylään. Neidin hoitopaikka on kiinni vielä koko ensi viikon ja mamma lupasi hoitaa neitiä maanantain ja oli kätevintä viedä neiti heille jo tänään yöksi niin kaikki saavat nukkua pidempään huomenaamuna. Tiistaina neiti menee tätinsä luokse hoitoon ja to-pe koko tämän alueen ainoaan varahoitopaikkaan, isoon päiväkotiin missä ei ole muita tuttuja lapsia. Äitiä tämä taitaa jännittää enemmän kuin tyttöä. Hyvin se menee, kai. Kävimme miehen kanssa vuokraamassa Makuunista The Lone Ranger - leffan ja säkit karkkia. Ihan jees leffa, karkit ei maistunut. Taitaa olla herkkukiintiö jo täynnä tältä kuukaudelta. Ja hyvä niin. Tammikuussa alkaa taas tiukka kuuri kohti huhtikuuta.

Huomenna siis töihin. Blääh... Mut klo 18 ensimmäistä kertaa BodyCombatiin. Jee!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti