11.1.2014

Kuulumisia

Arki palasi tähänkin perheeseen tällä viikolla kun joulun pyhät saatiin pois alta. Neidillä alkoi tiistaina JamKidsin bändimuskari joka on tarkoitettu 4-5 vuotiaille musiikista ja erilaisista soittimista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Ryhmässä on neljä poikaa ja Olivia. Minun mammakaveri suositteli ryhmää ja ainakin ensimmäinen kerta oli mieluisa joten eiköhän me jatketa siellä. Tunti kestää 45 minuuttia ilman aikuista ja on mukavan matkan päässä kotoa. Joten tiistaina meidän perheellä on musiikkipitoinen päivä kun minulla on kuorotreenit ja neidillä bänditreenit. Mukavaa. 

Keskiviikkona olin uudella jumppatunnilla SATS:ssa nimeltään ViPR. Siellä treenataan 4, 6 tai 8 kilon muoviputkella koko tunti ja se kehittää hartialihaksia ja keskivartalon syviä lihaksia. Otin ronskisti kuuden kilon vipperin ja olin pulassa jo vartin jälkeen. Vedin ilmeisesti jonkun liikkeen hallitsemattomasti koska rintalihakseni venähti. Kainalossa juili aika ikävästi jo kesken tunnin. Punnerrukset jäi tekemättä mutta en tiedä miten olisin edes jaksanut niitä. Mutta tunti oli niin kiva, että varasin sen myös ensi viikoksi. Seuraavaksi otan kyllä neljän kilon vipperin. 

Torstaina pääsin pitkästä aikaa kampaajalle. Olen käynyt noin viisi kertaa Inochi nimisessä paikassa Anskulla. Paikka on Unioninkadulla ja aika kallis mutta on joka euron arvoinen. Ansku osaa värjätä todella hyvin enkä kertaakaan ole lähtenyt sieltä tyytymättömänä. Pari viimeistä kertaa olen antanut hänelle vapaat kädet värin kanssa ja tulos on ollut todella hyvä. Kerron vain minkä pituiseksi haluan leikkauksen ja loput hoituu Anskun käsien ja inspiraation kautta. Parhautta. Suosittelen paikkaa.

Eilen meillä Aventurin ykkössopraanoilla oli vuoden ensimmäiset stemmatreenit eli stemmikset. Kokoonnuimme stemmakaverin luokse Eiraan, söimme salaattia runsaine lisukkeineen ja joimme muutaman lasillisen skumppaa. Illan päätteeksi päädyimme kolmen stemmakaverin kanssa Sir Einoon tuopilliselle juoruamaan kun stemmiksissä keskitytään suurimmalta osin laulamiseen. Muuten treeneistä ei tulisi mitään. Juttua riittäisi kaikilla useammaksi tunniksi.


Tänään olimme setäni 70-vuotis syntymäpäivillä Sammatissa. Juhlat olivat oikein onnistuneet. Söimme hyvää ruokaa, kuuntelimme kaunista laulua ja tapasimme sukulaisiamme ja tuttuja keitä näemme todella harvoin. Siis ehkä kerran tai kaksi kymmenessä vuodessa. Nyt istumme jo kolmatta lauantaita kotona ja ainakin minä alan olla nollauksen ja biletyksen tarpeessa. Ehkä ensi viikonloppuna.

Ihanaa. Tänään satoi lunta. Huomiseksi sovimme että haemme Stigan kellarista ja lähdemme koko porukka ulkoilemaan. Toivottavasti lumi pysyisi kauemmin kuin tämän viikonlopun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti