27.1.2014

Herkuttelua ja töitä

Viikonloppu meni syöden ja juoden. Perjantaina tapasimme kolmen työkaverin kanssa hyvän ruoan ja juoman merkeissä ja kuulimme mielenkiintoisen matkakertomuksen Kuubasta. Isäni on käynyt siellä jo reilu kymmenen vuotta sitten ja jo silloin tuli tunne, että haluaisin käydä siellä joskus. Tunne tuli taas pintaan kun kuuntelin työkaverini seikkailuja sieltä. Ilta oli rauhallinen ja kotiuduin jo puolen yön aikoihin.

Lauantaina kokoustimme Aventurin tulevan KOHU! show´n työryhmän kanssa ja työstimme käytännön asioita eteenpäin. Ilta meni nopeasti ja kuusi tuntia töitä kului yhdessä hujauksessa (miksei näin ole päivätöissä). Saimme tuhottua myös muutaman kuohuviinipullon joista yksi oli Aventurin pikkujouluissa voitettu Vuoden kehittäjä 2013- palkinto. Nauroimme ihan katketaksemme Siskonpeti ohjelmalle joka tulee Yle:ltä torstaisin klo 21. Jos et ole vielä ehtinyt katsoa niin ohjelma on todellakin tsekkaamisen arvoinen. Uppoaa naisiin ja miksei myös miehiin.

Sunnuntaina kävimme veljeni luona missä neiti E kasvaa kovaa vauhtia. Meidän neiti viihdytti häntä melkein koko illan ja on aivan ihastunut häneen. Olen menossa hoitamaan häntä ensimmäisen kerran muutaman viikon kuluttua että vanhemmat pääsevät teatteriin. Jännää. Osaako sitä enää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti