22.12.2013

Loma alkoi

Ihanaa. Kauan odotetut pitkät vapaat alkoi. Tuli niin sopivaan rakoseen. Mä oon ollut aika väsynyt jo pidempään eikä työnteko ole oikein innostanut. Aamuisin on vaikea nousta ylös ja illalla ei malta mennä nukkumaan ettei tarvitse herätä seuraavaan aamuun. Mut nyt ei tarvitse herätä tai mennä töihin kun vasta 30.12. 

Eilen olin ensin BodyPump tunnilla ja Olivia oli MiniSatsissa mukana. Itiksen uudessa Satsissa on tosi kiva leikkipaikka uusine hienoine kiipeilytelineineen. Neiti viihtyi sen reilun tunnin siellä oikein hyvin. Sen aikaa koti oli imuroitu ja ulkovalot löysi vihdoin parvekkeen ikkunaan. Nopea lounas jonka jälkeen ystävän luokse joka järjestää joka joulu perinteiset lasten joulujuhlat. Hänellä itsellään ei ole lapsia mutta hyvin monta kummilasta. Joka joulu keräännymme lapsinemme hänen luokse. No, tämä oli meidän neljäs kerta enkä oikein tiedä monta vuotta hän on näitä järjestänyt. Juhlat kun ei kiinnostanut meitä ennen omaa lasta. Lapset olivat tietenkin juhlien keskipisteessä ja saimme aikuisten kesken vaihtaa kuulumisia. Railakasta ja kovaäänistä menoa.

Illalla lähdin extempore kaupungille muutaman kuorolaisen kanssa. Päädyimme Rymy-Eetuun missä näytti olevan hyvä meno. Ilma oli aika kauhea, myrskysi ja satoi vettä, mut se ei menoa haitannut. Tänä aamuna päätä jyskytti aika kiukulla ja vasta nyt (klo 19) olo alkaa helpottumaan. Vanhuus ei tule yksin.

Huomenna olisi tarkoitus käydä viemässä kummipojan lahja ja mennä tanssilliselle Sh'Bam tunnille sekä Hot FLX:n. Mä oon varannu joka päivälle jonkun tunnin paitsi BodyPumpin jälkeiselle. Miten niin hurahtanut liikuntaan. Terveellistä. Saanpahan paremmalla omallatunnolla syödä herkkuja koko joulun.

Rauhallista joulua kaikille. Palaan taas joulun jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti