23.12.2013

Päivän paras

Piti tulla vielä tännekin hehkuttamaan kohteliaisuutta mitä sain tänään. Kävin iltapäivällä SATSissa Sh'Bam tunnilla ja naama punaisena pikasuihkun jälkeen kävin ärrällä ostamassa savukkeita. Joo, tiedän. Tupakointi on pahasta mutta jotain paheita pitää olla. Myönnän, olen huono ihminen sen suhteen. Mutta se ei ollut pointti vaan se, että multa kysyttiin paperit!!! Mulla on ollut jo jonkun aikaan lähenevän neljänkympin synttäripäivän kriisi kun en oikein tiedä (edelleenkään) mitä haluan elämältä. Ärrän kassaneiti kuitenkin pelasti ainakin tältä päivältä kriisin ajatukset kysymällä papereita. Ja ilollahan näytin ne hänelle. Hän sanoi että näytän paljon nuoremmalta livenä kuin ajokortin kuvassa. Ja look oli tämä.


Kyllä hymyilytti. Mutta muuten ole touhunnut jouluruokia ja tein elämäni ekan kerran sinappia. Ohje löytyy Hellapoliisin sivuilta nimellä Konjakkisinappi. Namia. Vien kaksi purkkia mammalle ja mummulle tuliaisiksi kinkun kanssa. Itselle ei jäänyt yhtään koska ohjeen mukaan sitä tulee n 3 dl. 

Konjakkisinappi
1 tlk Colman's sinappijauhetta
1 dl sokeria
2 dl kermaa
3 rkl ruokaöljyä
3 tl vaaleaa viinietikkaa
ripaus suolaa
(valkosipulijauhetta)
(valkopippuria)
1-2 rkl konjakkia
Mittaa ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä muutama minuutti, varo polttamasta pohjaan. Laita valmis sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja nosta kylmään.
Edit: oli todella vahvaa sinappia eli ei herkkähipiäisille
Stressitöntä joulua. Neiti on jo aivan täpinöissään. Ja lopuksi myös Aventurin joulun toivotus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti