27.12.2013

Stressivapaa joulu

Ihanaa, että joulu on ohi. Tosin ei siinä mitään valittamista ollut mutta on se silti kiva että sitä vietetään seuraavaksi vasta vuoden päästä. Aattona mentiin mummolaan / anoppilaan perinteiselle riisipuurolle. Me käydään siellä joka vuosi. Myös tänä vuonna joulupukki tuli sinne. Näin on ollut jo monta vuotta. Ensi vuonna ehkä jossain muualla. Iltapäivällä suuntasimme minun äidin luokse syömään jouluruokia. Pukki oli jo käynyt siellä ja oli jättänyt lisää lahjoja kuusen alle.

Neiti tajusi vasta tänä vuonna kunnolla joulupukin idean. Piti olla todella varovainen sanoissaan ja muutaman kerran lipsahtikin lahjojen ostosta ja joulupukin vuokrasta lauseita neidin korviin mut joko hän ei kuullut tai ymmärtänyt mistä me puhuttiin. Ja hyvä niin. Muutaman kerran jopa "uhkailin" tonttujen kurkkimisella ja kilttinä olemisella mut en kovin paljon. Neidillä on sen verran vilkas mielikuvitus että olisi voinut mennä yöunet.



Lahjoja tuli tosi paljon. Me ostettiin neljä ja sit tietenkin mummulta, mammalta, meidän sisaruksilta, kummeilta ja muutamalta ystävältä. Lahjoja avattiin lopulta kolmessa erässä. Aamulla kotona, mammalla ja mummulla. Paras taisi olla soittorasia mihin neiti tunki kaikki korunsa. Myös pöytä ja tuolit neidin huoneeseen tuli tarpeeseen. Nyt sieltä pitäisi myydä sohva pois että kaikki mahtuu. Joulupäivänä olimme kotona koko päivän ja minä otin urakaksi perata neidin kaikki lelut mitkä lähtee eteenpäin sekä pieneksi jääneet vaatteet. Ja nyt vaan odotan, että pääsen niistä pian eroon. 

Tapaninpäivänä olinkin jo zumbassa sulattelemassa kinkkua ja iltapäivällä olimme mamman luona syömässä vielä jouluruokia. Ne upposi ihan hyvin kun oli pitänyt yhden välipäivän. Me ei hankittu mitään jouluruokia kotiin. Ei olla vuosiin hankittu ja se toimii hyvin niin. Tänään kävimme koko perhe leffassa katsomassa Vaahteranmäen Eemeli ja Iida. Se kesti reilun tunnin ja neiti jaksoi katsoa sen kokonaan tosi hienosti. Illalla kävin vielä tunnin kävelylenkillä. Teki tosi hyvää. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä coreen ja jos mahdun niin indoor running tunnille. En olekaan juossut vuosiin selän kipuilun takia. Katsotaan kuinka tällä kertaa käy. Jos huomenna ei sada niin menemme neidin kummien kanssa Korkeasaareen. Ja siihen se loma sit loppuukin. Onneksi ensi viikolla on lyhyt viikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti