16.12.2013

Joulupukin asioilla

Viikonloppu mennä hurahti kauheaa vauhtia. Perjantaina Aventurilla oli viimeinen Carol of the Bells-joulukonsertti ja samalla valta vaihtui eli taiteellinen johtajamme vaihtui. Kuorokausi ei suinkaan päättynyt konserttiin vaan lauantaina kuvasimme taustavideoita tulevaan KOHU! -showhumme, sunnuntaina kokoustimme showtyöryhmän kanssa ja pidimme koko kuorolle koreografiatreenit. Tulevana tiistaina on vielä treenit ja perjantaina 20.12.2013 Aventur laulaa Rautatientorilla klo 7-8 aamulla joululauluja työmatkalaisille.

Lauantaina lunastimme miehen kanssa kesällä saamamme lahjakortin Königiin. Pidimme heinäkuussa Königissä 10-vuotis hääpäivän kunniaksi juhlat ystävillemme ja toteutuneesta varauksesta saimme kolmen ruokalajin vapaavalintaisen illallisen sekä pullon viiniä. Lahjakortti oli menossa umpeen 31.12.2013 joten nyt oli viimeinen hetki käydä herkuttelemassa. Ja herkkua se olikin. Söin alkupaloiksi etanoita, pääruoaksi pippuripihvin ja jälkiruoaksi Baileys bruleen. Ja oli todella hyvää. Paikka on muutenkin tosi kiva ja palvelu on aina ollut ystävällistä. Suosittelen järjestämään Königin juhlakerroksessa juhlat.

Saimme viikonlopun aikana ostettua kaikki joululahjat. Meillä on neljä kummilasta, kaksi sukulaistyttöä, naapurin neiti sekä Olivia kenelle ostamme lahjat. Siis seitsemälle lapselle. Siinä on keksimistä ja tänä vuonna kysyinkin kaikilta mitä joulupukilta on toivottu ja sainkin kaikilta vastaukset. Helpotti kummasti ruuhkissa pyörimistä kun tiesi mitä hakea. Nyt ne pitäisi vielä paketoida kun neiti on mennyt nukkumaan. Tänään on ensimmäinen lahjojen vaihto kun näemme viimeisimmän kummityttömme (3 kk).

Emme lähetä tänä vuonna joulukortteja vaan laitamme rahat jälleen hyväntekeväisyyteen. Olemme tehneet näin jo muutamana vuotena ja se on ollut joka kerta hyvä päätös. Tämän vuoden joulukorttirahat lähtevät Filippiineille.

Jaksetaan vielä tämä viikko ja ensi viikolla huilitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti