31.5.2013

Lomaa kohti

Huh hellettä... Ihanan lämpöisiä kelejä on piisannut Helsingissä ja koko Suomessa. Lapissa on nyt kesä kuumimmillaan eikä taida löytyä Suomesta paikkaa missä ei paistaisi. Huomenna alkaa kesäkuu ja se on perinteisesti sateinen kuukausi. Ja kuinka ollakaan, se on luvannut kesälomaansa aloittaville sadetta ja ukkosta. Meillä alkaa neidin kanssa loma ensi torstaina. Toivottavasti saamme nauttia auringosta ja lämmöstä.

Tällä viikolla olen tehnyt pitkiä työiltoja koska tulen viikonloppuna töihin. Me saadaan tehdä lauantaita viikolla sisään niin silloin täällä ei tarvitse istua kovin kauaa. Sunnuntaina teen normaalin kahdeksan tunnin päivän. Lauantaina on miehen siskon tuparit mihin olemme menossa. Neiti pääsee mamman ja papan luokse yökylään joten olisi todella otollinen viikonloppu ottaa muutama siideri. No, siiderit jää nyt juomatta koska tulen sunnuntaina töihin. Mies voi juoda ja juhlia minunkin puolesta. Tyttö menee lauantaina jo klo 14 mummolaan joten meille ilmestyi yhtäkkiä aikaa olla kahden. Tuparit alkaa vasta klo 18. Mitä tekisi?

Muutenkin pitäisi miettiä lomaviikolle jotain tekemistä. Ainakin Haltialan ja Fallkullan kotieläintilat kutsuu. Samoin erilaiset leikkipuistot koska niissä alkaa ilmaiset lapsille tarkoitetut kesäruokailut maanantaina 4.6.-13. Olen yrittänyt metsästää meille teatteria mutta en ole löytänyt. Se taitaa nyt jäädä väliin. Lintsi on aina neidin ykkössuosikki ja nyt on kiva kun siellä 11 ilmaista laitetta mitkä sopii just Olivialle. Sinne siis.


1 kommentti:

  1. Espoossa on kaikkea kivaa tarjolla mm. veneilyä ja hyvää seuraa ;)

    Jos aikataulut natsaa, niin voisi olla kiinnostusta tulla mukaan mäelle.

    VastaaPoista