19.5.2013

Mihin se viikko karkasi?

Viikko on taas hurahtanut kiireen merkeissä. Maanantaina olin tapaamassa vanhaa työkaveria kaupungissa ja käytiin syömässä Gastonessa. Siellä on tosi hyvää ruokaa ja olen aina tainnut syödä siellä pastaa. He tekevät tuorepastan itse ja se on herkullista. Entinen työkaveri potkittiin viime syksyn YT-neuvotteluissa pois meiltä mutta hänellä kävi paremmin kuin hyvin kun sai kunnalliselta puolelta paremman työpaikan missä on lyhyempi työaika ja parempi palkka. Kelpaisi mullekin.

Tiistaina oli ne neidin kevätjuhlat ja keskiviikkona kävin kuuntelemassa kolmen meidän kuorolaisen lauluyhtyeen ensimmäistä keikkaa Bulevardin kahvisalongissa. Täytyy sanoa että taitavia ovat. Lauluyhtye Legs soi hyvin yhteen ja heillä oli hyviä sovituksia tutuista biiseistä. Toivottavasti saavat lisää keikkoja.

Torstaina tyhjensimme vaatehuonetta lauantain kirpparia ajatellen. Sieltä lähti kaksi jätesäkillistä ja kaksi pahvilaatikollista valmiiksi pakattuja vaatteita. Meillä olisi ollut niiden lisäksi kasa pokkareita, laseja ja elektroniikkaa mutta kaikkea ei voinut ottaa mukaan. Mies kävi myymässä ne ihan hyvällä menestyksellä Hietsun kirppiksellä kun minä olin Aventurin keikalla Espan lavalla. Keikan jälkeen oli vielä treenit missä hiottiin Tampereen sävelen biisejä (siitä myöhemmin lisää). Illalla oli vielä Suomi-Ruotsi matsi minkä katsoin kuorolaisten kanssa Malmin paikallisessa. No, huonosti kävi. Ei ollut ainakaan meidän kannustuksesta kiinni. Tällä hetkellä jännitetään saako Suomi vai USA pronssia ja illalla kannustetaan Sveitsi voittoon ja Ruotsi saa painua maan alle.

Tänään oli kummityttö kylässä ja käytiin moikkaamassa äitiä / mummua kun ovat nyt kaupungissa. He viihtyvät yleensä koko kesän mökillä minne mekin mennään juhannuksena. Ensi viikolla onkin muskarin kevätjuhlat, pihakirppistä, mammojen kanssa tapaamista, stemmikset, Naisten kymppi ja kesän bilepaikan katsastus. Kiirettä pitää.

Aventur Espan lavalla

Peppi nukkuu jalat tyynyllä parekkeella



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti