2.5.2013

Loma häämöttää

Jihuu!! Tajusin just, että neljän viikon päästä mulla alkaa eka pätkä kesälomasta. Se alkaa Tampereen sävelen kuorokatselmuksella Aventurin kanssa. Me lauletaan kuorokatselmuksessa torstaina 6.6.2012 joten jos olet sillä suunnalla niin tervetuloa kuuntelemaan. Paikalla on yli sata kuoroa jotka näyttävät taitojaan. On varmasti mielenkiintoinen tapahtuma. Kannattaa katsoa parhaimmat tärpit nettisivuilta http://tamperemusicfestivals.fi/vocal/fi/

Itse lomaa mulla on 1,5 viikkoa ja suunnitelmat on sen suhteen ihan auki. Vietetään loma kaksistaan tytön kanssa miehen ollessa töissä. Hänellä on vain kaksi viikkoa kesälomaa koska hän vaihtoi työpaikkaa lokakuussa. Seuraava kesälomapätkä kestääkin neljä viikkoa ja silloin lähdemme Lappiin miehen sukutilalle. Siellä vietetään anopin 60 vuotis juhlia vol 2. Se loma alkaakin 22.7. eli ei siihenkään enää niin pitkä aika ole.

Olemme jo käyneet tämän vuoden puolella Korkeasaaressa ja Linnanmäellä. Finanssivarat ei taivu kovin kalliisiin menoihin joten jotain hassun halpaa pitäisi keksiä. Ja ei kun googlettamaan.

Tosi fani. Laulaa tälläkin hetkellä ja taputtaa tahdissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti