4.6.2013

Rentoa meininkiä - NOT

Tämä viikko on taas yhtä lentoa enkä ehdi näkemään neitiä juuri ollenkaan. Se ei nyt stressaa sen enempää koska ensi viikon olen lomalla hänen kanssa. Olin viikonlopun töissä ja lauantaina neiti oli mamman luona yötä kun me olimme miehen siskon tupareissa. Sunnuntaina olin taas töissä ja ilta meni koomaillessa. Veljeni ja hänen vaimo hakivat meiltä pinnasängyn, patjan, mobilen ja kestovaippoja elokuussa syntyvälle vauvalle. Eilinen meni ompeluhommissa torstain Tampereen sävelen esitystä varten, tänään oli kuorotreenit, huomenna on tiimin tyhy, torstaina menemme Aventurin kanssa Tampereelle mistä palaan perjantaina, lauantaina on kuorokaverini synttärit / valmistujaiset minne menemme koko perheen voimin mutta minä jatkan iltaa yöhön ja sunnuntaina menemme ystävämme lapsen synttäreillä. Voin sanoa että loma tulee aika hyvään saumaan. Nyt toivon vaan että neiti antaisi minun nukkua edes joku aamu vähän pidempään.

Huomenna on tosiaan tiimimme tyhy-päivä. Menemme Salmisaareen GR8:n liikkumaan ja tekemään yhteistä kivaa koko tiimin voimin. Sen jälkeen menemme ravintola Merimakasiiniin syömään ja ehkä vähän terassille. Siltä reissulta on pakko tulla ajoissa kotiin koska torstaina (milloin alkaa myös LOMA!) auto starttaa kohti Tampereen säveltä klo 9.30. Aventur esiintyy Tamperetalossa klo 16.00 jonka jälkeen esiinnymme Telakassa klo 16.40. Neljä meistä jää sinne yöksi, hieman tutustumaan Tampereen yöelämään. Jos lukioissa on tamperelaisia niin tervetuloa kuuntelemaan. Tamperetalolle on vapaapääsy.

Ehdimme me sunnuntaina ostamaan jäätelöt. Jos ensi viikolla jatkuu tällaiset helteet, ostamme jäätelön vaikka joka päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti