28.7.2014

Loma tuli, loma meni

Palasin tänään töihin neljän viikon kesäloman jälkeen. Aamulla oli tosi tukalaa herätä klo 5.30 mutta niin vaan kampesin itseni ylös sängystä ja olin toimistolla klo 7.00. Työpäivä meni sähköposteja lukiessa ja ihmetellessä. Itse työnteon aloitan vasta huomenna. Tänään ajatukset oli vielä rantatunnelmissa.

Sain murun kotiin keskiviikkona ja täytyy sanoa että oli jo iso ikävä. Miehen ja neidin Lapin reissu oli mennyt tosi hyvin eikä ainakaan minun korviini kantautunut mitään ikävää. Loppuviikosta lojuttiin rannoilla ja nautittiin yhdessäolosta. Lauantaina teimme lähes täydellisen retken Espoon saaristoon veljeni perheen kanssa. Heillä on vene millä on mukava tehdä päiväretkiä lähisaariin. Helle sen kuin jatkuu ja aiemmin suunnittelemani Skidit festarit vaihtui todella nopeasti merellisiin tunnelmiin. 


Veneilimme Kaparen nimiselle saarelle missä on poijupaikkoja. Saaressa oli paljon muitakin mutta löysimme kivan tuulisen paikan missä neiti ja veljeni tyttö pääsivät uittamaan varpaita. Lopuksi eno uitti neitiä veneen perässä mistä he nauttivat tosi paljon. 


Illalla näin vielä ystäviä Helsingin yössä. Tutustuimme Rautatieasemalla olevaan uuteen ruokaravintolaan Woolshediin missä naiset söivät ihan kelpo hampurilaiset. Sieltä siirryimme hotelli Tornin yläkertaan missä törmäsin vanhaan työkaveriini ketä en ole nähnyt varmaan 15 vuoteen. Tornista siirryimme O'Malleysiin missä vietimmekin loppuillan. Naiset lähtivät kotiin jo ennen puolta yötä mikä harmitti minua koska olin asennoitunut juhlimaan koko illan viimeisen lomaviikonlopun kunniaksi. Kävinkin yksin Casa Largossa juomassa lasin viiniä mutta en viihdy yksin joten suuntasin Mäkkärin kautta kotiin. 

Sunnuntai meni enemmän ja vähemmän väsymyksen merkeissä mutta kävin neidin ja naapureiden kanssa illalla uimassa Marjaniemen rannassa. Teki hyvää.


Neiti ja mies lomailee vielä tämän viikon joten arki alkaa kunnolla vasta ensi viikolla. Viikonloppuna saamme naapurin tytön yökylään joten vauhtia varmasti riittää. Tänään ennustettiin että ensi viikolla on tulossa vielä kovempi helle kuin nyt on. Kysyn vaan, miten se on mahdollista. En valita mutta vähempikin riittäisi.

Tuulisia päiviä kaikille ja muistakaa juoda paljon vettä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti