8.7.2014

Tekemisen meininkiä

Loma tuntuu todella lomalta vaikka suurimman osa ajasta olen ollut kotona. Viime viikon mökkireissu oli raskas ja rentouttava samaan aikaan. Mökiltä paluu junassa oli se raskain osuus koska istuimme neidin kanssa sylikkäin kolme tuntia junan ollessa ihan täynnä. Mutta se oli vain kolme tuntia koko neljän viikon lomasta ja sekin fiilis on jo unohtunut. 

Perjantaina olimme neidin kanssa tapaamassa vanhaa luokkakaveriani Keravalla. Näemme harvoin mutta juttu jatkuu kuin olisimme tavanneet vasta edellisessä kuussa. Päivästä tuli loistava koska se oli ensimmäinen hellepäivä lomamme aikana. Ulkoilimme, söimme ja päivitimme kuulumiset. Perjantaina olin myös kuuden hengen edustusporukalla aventurilaisten kanssa ravintola Maxinen 1-vuotis syntymäpäivillä. Maxine oli KOHU-show'n yksi yhteistyökumppani jonka takia saimme kutsun juhliin. Tarjolla oli ilmaista juomaa ja pientä purtavaa. Olin ensimmäistä kertaa Maxinessa ja paikasta jäi hyvä fiilis ja sinne pitänee mennä toistekin. 

Lauantaina vietimme kälyni tissiäisiä / 33-v synttäreitä / uuden terassin avajaisia naisporukalla. Istuimme tietenkin uudelle terassilla mutta ilta oli vielä sen verran viileä että kääriydyimme viltteihin ja villasukkiin. Käväisin ravintolassa mutta aika pian suuntasin kotiin. Ai mitkä on tissiäiset? HS.fi: "Tissiäisissä juhlitaan imetyksen loppumista. Ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi rinnan muotoinen kakku samppanjan kera, minkä jälkeen lähdetään baariin. Parin viime vuoden aikana yleistyneitä tissiäisiä juhlitaan yleensä naisporukassa, hieman samaan tapaan kuin varpajaisia on ollut tapana juhlia miehissä." Kälyni tissiäisissä ei ollut rinnan muotoista kakkua vaan suussa sulava Pavlova. 

Sunnuntaina suuntasimme miehen vanhempien, siskon ja neidin serkun kanssa anopin lohikeiton jälkeen rannalle. Ihanaa kun tytöt saivat polskia vedessä ja nauttia auringosta. 

              Kuva mieheni Instagramista

Sunnuntai-iltana tunsin, että kurkkuni alkoi kipeytymään ja maanantaina en pystynyt enää nieleskelemään ilman kovaa kipua. Soitin työterveyshuoltoon (Omasairaalaan) ja sain lääkäriltä puhelimitse lähetteen labraan nieluviljelyyn. Epäilin, että minulla on angiina mutta onneksi epäilykseni osoittautui vääräksi. Joka tapauksessa jouduin perumaan lähtömme Lohjalle ystäviemme luokse ketä näemme myös vain pari kertaa vuodessa. Onneksi lomaa on vielä jäljellä eli ehdimme sinne myöhemminkin. 

Tänään olimme koko perheen voimin Linnanmäellä. Neiti on nyt yli 100 cm joten hän pääsee todella moneen (hurjaan) laitteeseen. Kuusi tuntia meni kuin siivillä vaikka en ollut yhdessäkään laitteessa vaan mieheni otti rannekkeen neidin kaveriksi. Vaikka saimme rannekkeet halvemmalla (kiitos vanhojen Lintsi työkavereiden) niin silti koko hupiin meni yli satanen. On todella hienoa, että Lintsille pääsee ilmaiseksi sisään ja siellä on peräti 11 ilmaista laitetta koska ymmärrän ettei kaikilla ole varaa lähteä. Ja meitäkin oli vain kolme joista kahdella oli rannekkeet. 


Huomenna lähden työkaverini seuraksi Tampereelle hotellilomalle ja palaan torstaina. Vapise Tampere, täältä tullaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti