23.7.2014

Vielä on kesää jäljellä....

Viimeistä viikkoa viedään neljän viikon kesälomasta. Loma on ollut tosi leppoisa, rauhallinen ja kiireetön. Tuntuu että kiireettömyys on ollut koko kesän teema ja sehän sopii minulle.

Viikon yksinolo päättyy tänään kun saan murun ja miehen kotiin Lapin reissulta. Olen käynyt tämän viikon aikana lähes joka päivä rannalla. BeachTour jäi sittenkin tyngäksi koska helle on pakottanut vain lyhyihin pyörämatkoihin ja sen takia lähirannat ovat tulleet tutuiksi. Eilen pyöräilin uimastadionille minne on matkaa reilu 10 km suunta. Olin tosi mielissäni kun jaksoin pyöräillä enkä peruslaiskana ottanut bussia. Mutta matkan pituus oli oikein passeli. Uimastadika oli tietenkin aivan täynnä mutta saimme ystäväni kanssa mahdutettua pyyhkeet pienelle nurmiläntille.


Kävin ottamassa tänään rakennekynnet pois. Otin ne alunperin KOHU! Show'ta varten ja tykästyin niihin niin paljon että huolsin niitä kolmeen kertaan. Huolto kuitenkin maksaa ja jostain on karsittava syksyn menoja ajatellen ja sen takia kynnet sai lähteä. Kävin Itiksessä Kauneusstudio Pinkissä. Sieltä saa aina hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Pinkki on Itiksen lähes alkuperäisiä liikkeitä ja hyvin näyttää edelleen porskuttavan.


Kävin äsken ostamassa pyörään muutaman lisävarusteen mitä olen koennut tarvitsevani. Ostin takapaksille korin (joo, mummoilua), pullonpidikkeen ja uuden kypärän. Vanha kypärä on useamman vuoden vanha, iso ja painava joten päivitin sen samalla. Kypärä on tosin liian pieni (miksen kokeillut liikkeessä) ja se pitää käydä vaihtamassa vielä tänään. Ajattelin käydä vielä ennen neidin paluuta piipahtamassa Kivinokan rannalla. Siellä on pitänyt käydä jo pidempään mutta en ole saanut aikaiseksi. 

Mukavaa loppuviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti