1.8.2014

Elokuu

Elokuun ensimmäinen päivä ja eka työviikko takana loman jälkeen. Yleensä lomailen vielä elokuussa mutta nyt kun en halunnut neitiä varahoitoon mihinkään vieraaseen paikkaan niin heinäkuu oli ainoa vaihtoehto lomalle. Ja hyvä heinäkuu olikin ainakin säiden puolesta. Yleensä elokuussa on ollut aurinkoisia ilmoja mutta nyt niitä näyttää riittävän koko kesäksi.

Maanantaina oli ahdistavaa herätä töihin mutta tänään kahvitauolla mietin että mihin se viikko humahti. Töitä riitti ja oli kiva nähdä työkavereita. Mies lähti eilen aamulla Neste-ralliin ja neiti oli naapurissa hoidossa päivän. Illalla hän meni tädin luokse yökylään mistä hain hänet tänään työpäivän jälkeen. Tänään vuorostaan on meidän vuoro hoitaa naapurin 3 vuotiasta tyttöä kun hänen vanhemmat lähtivät viettämään laatuaikaa kahdestaan. Tyttö on meillä huomiseen iltaan asti joten touhua riittää tässä taloudessa. Mies tulee kotiin vasta sunnuntai-iltana.

Laitoin keskiviikkona meidän Emmaljungat vihdoin myyntiin. Pesin kaikki kangasosat ja taistelin ne takaisin paikoilleen. Ei ollut muuten helppo nakki. Ilmoitus julkaistiin Tori.fi:ssä keskiviikkona klo 23.55 ja kun pääsin torstaina töihin klo 7 niin olin saanut sähköpostitiedustelun niistä. Mahdollinen ostaja tulee katsomaan niitä sunnuntaina. Toivottavasti tulee kaupat. Tässä ilmoitus: http://www.tori.fi/vi/13278577.htm 

Vielä olisi matkarattaat laitettava myyntikuntoon. Niistä ei voi pyytää juuri mitään kun ne on jo niin vanhat ja ollut useammalla lapsella käytössä. Niille tulee vielä huomenna käyttöä kun menemme tyttöjen kanssa jonnekin varjoisaan leikkipuistoon touhuamaan. Tori.fi on ollut muuten todella hyvä kanava myydä tavaraa. Kaikki mitä me olemme myyneet sitä kautta on mennyt kaupaksi muutaman vuorokauden kuluttua ilmoituksen julkaisusta. Suosittelen.

Hoitotyttö on jo aivan sippi ja meidän neiti vaan tanssii ja on energinen. Saa nähdä miten ilta menee.

Tässä vielä kesälomafiiliksiä. Mukavaa viikonloppua!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti