21.2.2014

Vauhti kiihtyy

Kiirettä pitää. Tällä viikolla on kolmena iltana Aventuria jossain muodossa. Joko laulua, tanssitreeniä tai shown suunnittelua paperilla. Enää 52 päivää kun ensimmäinen show pärähtää vauhtiin ja nyt alkaa olla (ainakin minulla) pienen paniikin tuntua. Laulut alkaa olla hallussa mutta koreografioiden osaaminen on vain kovan treenin takana. Ja tänään opetellaan vielä uutta materiaalia. Huh huh. Laitan huomenna muun perheen pihalle, läppärin telkkariin kiinni ja alan treenaamaan. Voi alakertalaisia kun joutuvat kuuntelemaan kuinka norsu hyppii olohuoneessa.

Mutta on mulla myös ehkä lomaakin vielä ennen show´ta. Olemme puhuneet työkavereiden kanssa että lähdemme maaliskuussa reissuun jonnekin lämpimään. Otamme äkkilähdön jonnekin mahdollisimman halpaan kohteeseen mistä löytyy aurinkoa ja lämpöä. Nyt vaan tuntuu, että koko Euroopan lämpötilat on sekaisin ja kaikkialla on kylmempää kuin normaalisti. Katsotaan nyt pääsemmekö matkaan. Jos vielä kolmen viikon kuluttua Canarialla lämpötilat näyttää vain +15 C niin säästämme vähäiset rahat ja keksimme jotain muuta.

Neidin synttärit lähestyy. Otin Grouponin kautta diilin jolla ostin Juustokakkutehtaalta mangojuustokakun hintaan 39 €. Oikea hinta on n 100 euroa joka on ryöstöhinta mutta 39 euroa alkaa olla sellainen summa minkä voin maksaa juustokakusta. Varsinkin kun se näyttää tältä






Lisäksi teen täytekakun mihin käyn ostamassa lauantaina kakkukuvan Herttoniemessä sijaitsevasta Bake & Partystä. Kokeilen ensimmäistä kertaa sellaista mutta luotto siihen että se onnistuu on kova. Aiheena on tietenkin prinsessa. Loput tarjoilut on vielä auki ja lastenkutsujen herkut kokonaan miettimättä. Pikku hiljaa. Onhan siihen vielä viikko aikaa.

Tänään jännitetään olympiajääkiekkoa. Go Suomi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti