12.2.2014

Kolotusta

Nyt on kulunut (lähes tunnilleen) kaksi viikkoa siitä kun polvi muljahti sijoiltaan. Sen jälkeen olen käynyt ortopedillä kahdesti, magneettikuvauksessa ja jutellut puhelimessa Omasairaalan ylilääkärin kanssa. Olin viimeisen kerran huippuortopedi Arsi Harilaisen vastaanotolla maanantaina joka totesi ettei polvea tarvitse ainakaan vielä leikata. Polvilumpion ei pitäisi mennä herkästi sijoiltaan ja siihen pitäisi polvituen auttaa. Hän kirjoitti lähetteen Respectaan mistä saan kunnollisen polvituen. Vakuutus ei korvaa sitä mutta kaikki muut kulut on mennyt vakuutukseen joten tämän voin hankkia omalla rahalla.

Olen kinkannut ja konkannut enemmän ja vähemmän nämä kaksi viikkoa sillä seurauksella, että nyt on selkä ja niska jumissa. Perjantaina niskaan tuli nikamalukko eikä pää kääntynyt mihinkään. Varasin ajan luottokiropraktikolleni mutta väärinkäsityksen takia en päässyt sinne. Tänään oli uusi yritys joka onnistui. Finnkiron Olli tekee taikoja mutta nyt on niska ja yläselkä niin jumissa ettei yksi käyntikerta auttanut. Varasin heti perjantai aamuksi uuden ajan. Pää ei käänny edelleenkään ja kipu on aikamoinen vaikka syön Burana 800mg kaksi kertaa päivässä.

Olimme tänään neidin kanssa kotona. Neiti oksensi yöllä ja luulin, että hän on saanut vatsataudin mutta aamulla olikin hyvä ja pirteä olo joten tästä tulikin terve sairauslomapäivä. Tosin en tiedä miten olisin voinut tehdä töitä tällä kivulla joten vapari tuli tarpeeseen. Vaari (minun isä) oli illalla kylässä ja se piristi päivää. Lähetimme myös neidin synttärikutsut postikustin vietäväksi oikeisiin osoitteisiin. Huomenna taas sorvin ääreen ja illalla onkin haastavat kuorotreenit CVT-tekniikalla. Siitä lisää myöhemmin.

Tulisipa vielä vähän lunta ja pakkasta!

     Laskiaispullien kermavaahtojämillä herkuttelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti