23.2.2014

Rentoa menoa

Ihana aikatauluton viikonloppu takana. Tämän viikonlopun tarkoitus oli etten ota yhtään menoa vaan menen fiiliksen mukaan. Ja onnistuin siinä. Lauantaina heräsin klo 9.30. Nukahdin sohvalle klo 10-11 väliseksi ajaksi ja otin lopulta päikkärit klo 15-17. Okei, olihan Suomen pronssipeli katsottava mut mihinkään ei tarvinnut liikkua sohvalta. Illalla teki mieli herkkua ja lähdin klo 21 aikaan meidän lähellä olevaan sushipaikkaan mutta unohdin että he lomailevat aina helmikuun. Ajattelin seuraavaksi sortua kotipizzaan mutta sekin oli mennyt klo 21 kiinni. Pahus. Lopulta kävin Alepassa ja ostin täytettyjä jalopenoja ja cocista. Ei niin terveellistä kuin sushi mutta tyydytti herkkunälän.

Neiti heräsi yöllä kun oli pissannut sänkyyn. Oma moka kun ei käytetty vessassa ennen unia joten pesut, lakanoiden vaihto ja neiti mun vieressä nukutti aamulla. Ei tosin neitiä. Heräsin taas klo 9.30 aikaan kauheaan meteliin. Neiti jännitti kaverin 4v synttäreitä jotka oli iltapäivällä. Jännitys purkautui huutona ja riehumisena. Mies ja lapsi pihalle ja shown koreografiatreenit käyntiin. Sain kunnon hien pintaan kun hypin ja pompin pitkin olohuonetta samalla kun lauloin. Hyvät treenit. Mies vei neidin synttäreille ja meni itse katsomaan lätkää jonnekin ja minä sain jatkaa treenaamista. Illalla kävimme vielä neidin kanssa kummipojan luona kyläilemässä. Ihana viikonloppu.

Seuraava tällainen koko vapaa viikonloppu taitaakin olla vasta huhtikuussa kun kaksi enimmäistä showpäivää on takana. Kiireinen kevät siis tiedossa. Katsotaan jos skippaan jotkut treenit ja lähden reissuun. Tekisi sekin hyvää. Tässä vielä neidin sunnuntai look. Tyylikäs, eikö?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti