9.2.2014

Iloa ja naurua

Neiti täyttää tässä kuussa neljä vuotta. Ja sitähän juhlitaan oikein urakalla. Tänään oli ensimmäiset juhlat sillä porukalla kenen kanssa treffasimme ensimmäisen kerran perhevalmennuksessa eli mammojen ja heidän lapsien kanssa. Kerroinkin jo aikaisemmin kuinka tärkeitä mammoista on tullut minulle tässä neljän vuoden aikana ja tiedän nyt jo että tulemme pitämään yhteyttä vielä monta vuotta. Meillä on kolme tyttöä ja yksi poika. Kahdella mammoista on jo toiset lapset ja hekin ovat tyttöjä. 

Tänään siis vietimme lastemme neljä vuotis synttäreitä perinteisesti yhdessä ja talo oli täynnä prinsessoja. Meidän neiti odotti juhlia tosi paljon koska hän sai pukeutua Lumikin asuun minkä on saanut muutama vuosi sitten työkaveriltani. Kaikki muutkin porukkamme tytöt ovat todellisia prinsessafaneja joten juhlimme hyvin kuninkaallisessa seurassa.

      Viisi prinsessaa ja yksi prinssi

Synttäreitä vietettiin lounaan merkeissä jonka jälkeen herkuttelimme jäätelökakulla. Olemme ruokien suhteen kaikki samalla levelillä joten karkkeja ei ollut lainkaan tarjolla. Karkkien sijaan lapset herkuttelivat soijapapuja, kuivattuja ananaksia ja pistaasipähkinöitä. Jäätelön seassa oli mansikoita, vadelmia, strösseleitä ja prinsessakeksejä. Herkkua. Lopuksi lapset vielä onkivat pienet tavarapussit kotiin viemisiksi. Oli taas todella mukavaa yhdessä vaikka kuudesta lapsesta ja neljästä aikuisesta lähtikin ääntä.


Minun oli tarkoitus mennä tänään hoitamaan veljeni tyttöä että vanhemmat pääsevät teatteriin. Illan suunnitelmat menivät uusiksi kun veljeni sairastui ja pääsin hänen sijastaan teatteriin. Olin veljeni vaimon ja hänen sukulaisten kanssa KOM-teatterissa katsomassa Orkesteri nimistä esitystä ja se oli todella hyvä. En muista koska olen viimeksi käynyt teatterissa aikuisporukalla saati nauranut siellä näin paljon kuin tänään. Oli todella virkistävää ja vannoin (taas) että teatteria on harrastettava useammin.

Kun sanoin että tänään oli neidin ensimmäiset synttärit niin kaiken kaikkiaan juhlia on viidet. Kaikki eri kokoonpanoilla. Voin vaikka vannoa etten tee tällaista toiste koska tiedän, että kun vikat juhlat on juhlittu minulla on mitta täynnä herkkuja ja juhlahumua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti