5.2.2014

Hintatietoinen

Kuinka vaikeaa on löytää hyvännäköinen ja edullinen jalkalamppu? Todella vaikeaa.

Kaikki lähti siitä kun katselimme neidin kanssa perjantaina The Voice of Finlandia. Kello oli siinä vaiheessa yhdeksän pintaan. Mies tuli olohuoneeseen ja ihan spontaanisti kysyin vaihtaisimmeko olohuoneen huonekalujen järjestystä. Mielellään heti. Ja hän suostui vaikka takana oli työviikko ja olisi jo aika myöhä. Hommiin alettiin heti neidin mentyä nukkumaan. No, minähän en kipeällä polvella juuri muuta tehnyt kun ohjeistin sohvalta ja varsinkin kun eka tunti meni johtoja irrottaessa ja selvittäessä. TV- tasosta löytyy jos jonkinnäköistä vempainta. Jaksoimme puolille öin asti ja hommat jatkui lauantaina.

Meillä ei ole kattovalaisinta vaan vain hyvin palvellut jalkalamppu. Samanlainen löytyy tuhansista kodeista ja meilläkin se on ollut jo monta vuotta. Mutta nyt se pääsi lepoon ja uuden jalkalampun metsästys alkoi. R.I.P. Saimme kesällä 50€ lahjakortin Kodin Ykköseen ja nyt sille löytyi hyvä kohde. Olen jo pitkään haaveillut alla olevassa kuvassa ollutta valaisinta mutta olen pitänyt sitä liian kalliina.

Kuva: Kodin Ykkönen verkkokauppa

Tällaisia löytyy tällä hetkellä vähän joka kaupasta mutta eri materiaalista tehtyjä ja tietenkin eri hintaisia. No, emme olleet tyytyväisiä Kodin Ykkösen valikoimiin ja lähdimme K-Rautaan missä mies oli pongannut että kaikki valaisimet myydään -50%. Kun pääsimme sinne, seinät ja hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Eli hukkareissu. Kiersimme jokaisen Lanternan valaisimia myyvät liikkeet ja löysinkin yhden tosi kivannäköisen jalkalampun mutta se maksoi yli 900€. Whaaat?? Sillähän saisi jo hyvän sohvan!

Nyt ei pieni pää ymmärrä mikä valaisimissa maksaa. Jostain syystä kuvassa oleva valaisin ei olekaan enää niin kallis kun se maksaa vain n 200€. Oli se sitten kuinka ihana tahansa niin jää ainakin minun osalta kaupat tekemättä ja istun mielummin pimeässä kun laitan melkein tonnia valaisimeen. Harmi etten löydä siitä kuvaa koska ei se nyt mikään niin ihmeellinen ole. Ei ole tehty kullasta, ei osaa laulaa, ei tee ruokaa eikä siivoa. Se vain valaisee pimeitä iltoja.

Jos on antaa vinkkiä mistä Pääkaupunkiseudulla kannattaa etsiä edullisempia valaisimia niin kerro ihmeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti