1.8.2013

Kotiinpaluu

Meillä on rytmi ihan sekaisin. Jyväskylässä herättiin klo 9 kun aamupala loppui klo 10. Tuli pikkasen kiire että ehdittiin. Aamupalan jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti. Neiti oli vinkunut koko reissun ajan että pitäisi käydä Ti-Ti Nallen talossa Ikaalisissa ja pitihän se harras toive toteuttaa. Jyväskylästä ei ollut kuin reilut 300 km Ikaalisiin eikä se lopulta tehnyt isoa lenkkiä jo muutenkin pitkään matkaan. 

Neiti ei meinannut pysyä nahoissaan mitä lähemmäs tulimme Ikaalista. Kävimme lounaalla Tei-tuvalla ennen vierailua eikä ruokakaan oikein maittanut. Kannattaa muuten pysähtyä Tei-tuvalla syömään jos ajelee kolmostietä. Se on pohjoisesta tultaessa just ennen Ikaalisten kylpylää. Loistava lounas. Nallejen talo oli ihan tupaten täynnä lapsia ja aikuisia. Olemme käyneet siellä aikaisemminkin mutta se oli syyskuuta ja silloin saimme olla aika rauhassa ja neiti sai nallejen kaiken huomion. Nyt oli eri tilanne. Jokaisen nallen ympärillä pyöri kymmenen lasta eikä neiti oikein uskaltanut tunkea syliin. Aluksi. Kun hän huomasi että muutkin vaan tunkee niin neidistä kuoriutui oikein röyhkeä vieras. 

Aluksia juoksimme neidin perässä mutta huomasimme sen olevan mahdotonta koska hän pääsi puikahtelemaan pienenä aikuisten jalkojen vierestä kun me jäimme selkien taakse jumiin. Totesimme ettei neiti häviä mihinkään kunhan pidämme häntä koko ajan silmällä ja luovutimme perässä juoksemisen suhteen. Talon ulkopuolella pidettiin tanssituokio josta neiti tietenkin piti erityisesti. 



Pääsipä hän äiti-nallen käteenkin kiinni ja sekös oli mukavaa. Viime kerralla hän istui Tau-nallen sylissä vaikka kuinka kauan. Tiri-nalle oli varmaan kivoin. Sitä ei ollut viimeksi kun kävimme talolla. Myöskään Riitta ei ollut paikalla ja se harmitti kovasti. Kun olimme lähdössä niin tuli itku koska oli kuulemma jo kova ikävä nalleja. Ne kuitenkin kulkee koko ajan mielikuvituskavereina mukana. Tänäänkin ne oli autossa kun kävimme Espoossa.




Oli jo aika myöhä kun tulimme kotiin. Neiti tietenkin nukahti autoon yli tunniksi kotimatkalla joten yöunille meno oli vähintäänkin mielenkiintoista. Neiti nukahti vasta klo 23.30 aikaan. Aamulla heräsimme klo 9.30 herätyskellon soittoon. Laitoin sen varmuudeksi soimaan että ehdimme hakemaan Tilda-kissamme kotiin. Onneksi laitoin herätyksen koska muuten olisimme nukkuneet ties kuinka pitkään. Tänään on pakko yrittää vähän aikaisempaa unille menoa. Ja huomiseksi herätys klo 9 ettei päivä mene ihan ohi. 

Kävin tänään muuten hakemassa SATS:n kuntosalikortin. Nyt alkaa kuntoilu ja terveelliset elämäntavat. Tavoitteena on saada 7 kg pois ja kestävyyttä paremmaksi huhtikuuhun mennessä. Silloin meillä on Aventurin eka keikka ja siellä on jaksettava laulaa ja liikkua samaan aikaan ja se voi olla rankkaa. Neiti ehdotti tänään pitkää kävelylenkkiä ja kävimmekin noin tunnin lenkillä pitkin kotikulmia. Teki hyvää. Jospa sitä huomenna uskaltautuisi ekaa kertaa salille. 

1.8.2013 Aloitus
Kesto: 0,47 min
Matka: 4,96 m
Energia: 241 kcal



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti