14.8.2013

Syksy hiipii mieleen

Tällä viikolla on ollut tosi sateista ja ainakin minulla on tullut syksytunnelma mieleen. Eilen kaivelin vaatekaappia ja ekaa kertaa pitkästä aikaan otin mustan vaatteen käteen ja laitoin lopulta päällekin. Minulla on tapana ettei kesällä pidetä mustia vaatteita vaan kirkkaita värejä ja ah niin ihanaa valkoista. Vielä viime viikolla paistoi aurinko ja viikonloppuna oli vielä valkoiset kapri pituiset housut jalassa kun olin katsastamassa iltaelämää kaupungilla. Tällä viikolla shortsit on vaihtunut pitkiin lahkeisiin ja tänään oli jopa takki mukana. Ulkoilimme vesisateessa ystävän ja hänen lapsen kanssa ja sadevaatteet oli pitkästä aikaa käytössä. Asteita oli vain 16 ja se tuntui jo aika kylmältä. Toki kosteus meni luihin ja ytimiin mutta ulkoilu oli kivaa.


Sadesäällä olen hyvillä mielin kömpinyt salille. Eilen olin siellä ekaa kertaa neidin kanssa yhdessä. Varasin itselleni paikan aamutunnille (klo 10.00) ja neiti pääsi MiniSatsiin. Siellä oli muitakin lapsia ja ainakin tunnin jälkeisen fiilikset oli hyvät. Ensi viikolla alkaa taas työt joten aamuaikaan en enää pääse mutta hyvä tietää että sekin palvelu toimii. Tänään kävin pitkästä aikaa salin puolella kun ryhmätunti kesti vain 30 minuuttia. Tuli taas tosi hyvä fiilis.

Olemme kuumeisesti odottaneet vauvauutisia veljeni puolelta mutta huomenna tulee viikkoja täyteen 42+0 ja baby vaan viihtyy masussa. Ja mikäs siellä ollessa kun on hyvä fiilis. Lauantaina on käynnistys joten toivottavasti pääsemme jo sunnuntaina nuuskuttelemaan vastasyntynyttä. Viime hetken fiiliksiä voi lukea blogista hyvavoittaa.blogspot.com 

Huomenna on Art goes kapakan kuorojen kierros ja pääsen taas esiintymään. Jeah! Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti