10.8.2013

Lomaterveisiä

Ollaan oltu neidin kanssa viikko kotona niin että mies on ollut päivät töissä. Alkuviikko meni ihan kivasti kun löytyi kaikkea kivaa tekemistä. Ollaan oltu rannalla ja leikkipuistoissa. Käytiin katsomassa myös teatteria Taaborinvuorella missä pyörii Vaahteramäen Eemeli. Neiti tykkäsi mutta minä en. Liian tekemällä tehty ja casting ei ollut ihan onnistunut. No, lasten näytelmähän se on joten pääasia että neiti tykkäsi. Se kesti kaksi tuntia ja hyvin jaksettiin olla loppuun asti.

Tiistaina alkoi taas kuoroharjoitukset. Parin kuukauden kesätauon jälkeen oli tosi kiva palata treenikselle. Kausi alkaa aina Art goes kapakka biisien harjoittelulla. Me ollaan menossa suurkuoroon mukaan ja lähinnä niitä biisejä ollaan treenattu. Art goes kapakka on siis Helsingin keskustassa järjestettävä tapahtuma missä taide siirtyy kapakoihin. Torstaina 15.8 on kuorojen kierros missä yli sata kuoroa käy kapakoissa laulamassa. Tarkemman ohjelman löydät osoitteesta www.artgoeskapakka.fi Aventur esiintyy tänä vuonna Soul Kitchenissä klo 21 ja Sir Einossa klo 22.30. Einossa on tosi pieni lava ja se tuo haasteita meille kun me esitetään myös koreografeja. No, pitää luovia. Tervetuloa katsomaan. www.aventur.fi

Torstaina mentiin kuorolaisten kanssa Hietsun rannalle kuvaamaan taustanauhoja tulevaa showta ajatellen. Me kuvattiin juoksemista, aerobiciä, tai chitä ja perus rannalla vedessä juoksemista. Oli ihan superhauskaa. Seuraavana päivänä oli jalat aika hellinä juoksemisesta ja tai chistä. Perjantaina kävinkin tooodella pitkästä aikaa bodypumpissa ja voitte kuvitella miltä lihakset nyt tuntuu. Siis todella kipeiltä. Oli kuitenkin tosi ihana huomata etten mä olekaan niin rapakunnossa kun olisi voinut kuvitella. Olin maanantaina sellaisella tunnilla joka kesti vain 30 minuuttia mutta koko se aika tehtii vatsalihaksia. Ohjaaja sanoi että se on niin rankka treeni että puolituntia riittää koko päivän treeniksi. Ja sitä se oli. Mut mä en fuskannut tai lepäillyt kuin kaksi kertaa sellaisissa liikkeissä mitkä tuntui selässä tosi pahalta. Muuten vedin ihan täysillä. Samoin bodypumpissa. Ja olo oli ihan hurmiollinen. Huomenna ollaan menossa vielä kuvaamaan lisää show matskua Malminkartanon jätemäelle. Siellä on 493 porrasta mitä me ravataan ylös ja alas kun kamera kuvaa. Joten neljä treeniä tällä viikolla kuulostaa ihan hyvältä.



Taisi tulla myös dieetti tarpeeseen koska olen laihtunut kaksi kiloa 10 päivässä. Sehän on pelkkää nestettä mitä on kertynyt kesän aikana eli kohta tahti hidastuu. Vielä viisi kiloa pois ja lihasta tilalle. Siitä se paino sit taas nousee joten peiliin katsominen on enemmän kuin sallittua eikä niinkään puntariin. Ihana fiilis taas pitkästä aikaa. Ensi viikon kuntoiluaikataulu tuottaa ongelmia kun on niin paljon muuta ohjelmaa iltaisin mut enköhän mä jotain keksi.

Aamupalaksi 1,5 dl kaurahiutaleita, 100 g raejuustoa (2%) ja joko 100 g marjoja tai 1,5 dl sokeroimatonta mehukeittoa. Nam!

Päivälliseksi 200 g vihanneksia, 100 g lihaa, kanaa, kalaa (liha alle 10% rasvaa), 45 g kypsentämätöntä riisiä tai pastaa tai 170 g perunaa sekä kaksi palaa realia. Kuvassa karitsan paahtopaistia.

Lounaaksi sama määrä vihanneksia ja lihaa mut ei riisiä, pastaa, perunaa eikä realia mutta salaatin sekaan raejuustoa. Välipalaksi lounaan ja päivällisen väliin ja iltapalaksi 250g rahkaa ja hedelmiä / mehukeittoa. Ja siinä se sitten onkin mitä syön päivittäin ja se todella tepsii. Nesteet lähti heti liikkeelle ja paino tippuu mukavaa tahtia. Eikä tämä ole kuitenkaan mikää proteiinikuuri vaan tasapainoinen ruokavalio missä on hyviä hiilareita ja mukavasti protskuja. Ainoa miinus on etten voi juoda maitoa tai syödä hedelmiä. No, sit kun paino on tippunut tarpeeksi vaihdan dieetin ylläpitäväksi ja sit otan mukaan myös hedelmät. Ja sit se vaikeus pitää kilot pois vasta alkaakin. Tämä on mulle se helpoin osuus. 


Eli vielä ensi viikko lomaa ja sit alkaa aherrus. Toisaalta on ihan kiva palata töihin lepäämään. Ei jaksa enää leikkiä montaa tuntia päivässä...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti