4.8.2013

Kuntoilukärpänen

Mä oon halunnut jo pitkään ostaa kortin jonnekin salille mut siihen ei ole ollut rahaa. Kuntosalinkortit maksaa ihan älyttömän paljon enkä ole valmis laittamaan  70e rahaa kiinni joka kuukausi korttiin jota en käytä niin paljon että se kannattaisi. Tunnen itseni sen verran hyvin, et alkuinnostuksen jälkeen kiinnostus hiipuu ja kortti jää käyttämättä ja maksut pyörii turhaan. Nyt kuitenkin kuntoilukärpänen iski sen verran pahasti että ostin kortin ja nyt sitä olisi sitten käytettävä.

Meidän viereen avataan uusi SATS joulukuun alussa ja sitä markkinoidaan tosi paljon. Kuukausimaksu on 51 euroa joka on vielä jossakin kohtuuden rajoissa siedettävä. Ennen kuin oma sali aukeaa saan käyttää mitä tahansa SATS:n salia ilmaiseksi ja maksut lähtee pyörimään vasta joulukuusta. Mun duunin vieressä on myös SATS ja voin käydä siellä kun menen taas töihin. Olin myös sinne perustajajäsen nelisen vuotta sitten ja silloin sain käyttää mitä tahansa salia jopa puoli vuotta ilmaiseksi. Ja silloin tuli käytyä tosi paljon salilla. Ehdin käydä vuoden ennen kuin tulin raskaaksi ja olin tosi hyvässä kunnossa. Lopetin kuntoilun lähes kokonaan raskaana ollessani koska pelkäsin että saan keskenmenon jos kuntoilen liian rajusti enkä halunnut ottaa mitään riskiä. Keskenmenoja oli kuitenkin kolme jo takana. 

Kuntoilukärpänen iski oikeastaan sen takia että kuorolaisemme muistutti että tulevassa showssamme tullaan laulamaan ja liikkumaan yhtäaikaa tosi paljon ja se on rankkaa ja että olisimmeko myös fyysisesti valmiita siihen. Tajusin, että hengästyn tosi helposti ja laulusta ei tule mitään vaikka kuinka osaisin biisin ulkoa. Minulla on huono kunto ja sille on vain tehtävä jotain. Olen myös jo pidemmän aikaa ollut tyytymätön kroppaani ja liikakilot pitäisi saada pois. Kiinteytys olisi myös plussaa. Naapuri hankki kortin SATS:n jo aikasemmin ja hän houkutteli myös minua sinne. No, nyt se on hankittu ja on kiva kun on joku jonka kanssa mennä sinne. Katsotaan vaan osuuko meidän aikataulut yhtään yhteen. 

Tiedän tasan tarkaan miten kilot saa alas. Jätän vaan kaikki herkut ja iltasyömiset pois niin se ei paljon muuta kaipaa. Tavoitteena on -7kg ja siihen pitää jo tehdä vähän muutoksia ruokavalioon. Vaikka syön aika terveellisesti muuten niin aika ajoin tulee sorruttua hampurilaisiin ja pizzaan. Ne on suurinta herkkua. Karkista en niinkään välitä. Se on miekkosen heiniä. Kokeilin viime vuonna Jutta Gustafsbergin dieettiä ja se toimi minulla. Olettehan katsoneet hänen ohjelmaa LIV:ltä. Hänen kuntoilutavoitteet ja kropan muoto ei kiinnosta mutta ruokavalio oli hyvä ja toimi minulla. Pääasiassa siinä syödään aamupalaksi puuroa, raejuustoa ja mehukeittoa, lounaaksi lihaa ja kasviksia, välipalaksi rahkaa ja marjoja /mehukeittoa, päivälliseksi lihaa, kasviksia, riisi /peruna / pasta, pala Realia ja iltapalaksi taas rahkaa ja marjoja / mehukeittoa. Määrät mitä syödään on tosi tarkat ja voin laittaa sen tänne kun menen taas koneelle enkä ole tässä iPadilla. Siihen kuuluu myös saliohjelma mitä en ole noudattanut mut nyt voisin kaivaa sen esiin ja kokeilla miltä tuntuu. 



Aamupalaksi puuroa (1,5 dl hiutaleita), hillaa ja mansikoita sekä 100g raejuustoa. Nam!

Olen tänään menossa ekan kerran SATS:n ryhmäliikuntatunnille. Aloitan BodyBalancella mikä on venyttelyä ja tai chitä. Aloitetaan helpolla tunnilla. Seuraavaksi ehdin vasta perjantaina kun lomalainen on niin kiireinen että joka iltapäiväksi on jotain tekemistä. Aamutunnit on mahdottomia koska heräilemme vasta kympin aikaan ja silloin alkaa vikat aamutunnit. Salille voisimme tietty mennä päivisin neidin kanssa ja kokeilla lapsiparkkia mut se ei ole auki päivisin. Mies siis menee huomenna töihin. Onneksi on hyvä ilma niin voimme lähteä neidin kanssa taas pitkälle lenkille. Eilen kävimme neidin kanssa 42 min vaunulenkillä mikä sisälsi paljon ylämäkiä. Teki hyvää ja kaloreita kului n 300 kcal. Lastenvaunut on hyvä vastus kun edessä kulkee n 20 kg pyörien päällä. Olimme eilen myös World Bites tapahtumassa Helsingin Teurastamolla. Siellä oli ruokakojuja eri maista ja siellä sai maistella erilaisia ruokia. Oli aika kovat jonot ja päädyimme Pulled Pork hampurilaiseen (heikkous) Roslundin lihakaupassa Teurastamon portilla. Oli muuten aika älyttömän hyvää. Kävimme myös neidin kummien luona leikkimässä ja grillaamassa (taas syötävää) ja illalla olimme vielä ystävämme luona ja jatkoimme siitä kahdestaan Kallioon paikallisiin. Mukava päivä siis.

Aurinko jaksaa paistaa ja nyt pihalle. Sitä ennen kuitenkin uuden kahvinkeittimen hankintaan.

Kävelylenkki vaunujen kanssa 3.8.2013
Kesto: 42 min
Matka: 4,21 km
Kulutus: 296 kcal


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti