30.7.2013

Nokka kohti etelää

Maanantaina lähdimme ajelemaan takaisin kohti etelää. Pitkä ajomatka Ouluun vaati veronsa ja oltiin kaikki todella puhki kun pääsimme perille. Yövyimme Nallikari camping alueella mikä oli todella kiva paikka. Olin varannut meille leirintämökin mikä oli ulkoa päin ihan hirveä mutta sisältä ihan siisti. Paikalliset kutsuvat mökkiä sokeripalaksi koska se on ollut joskus valkoinen mutta nyt likaisen harmaa. Lisäksi se on neliön muotoinen. Mökissä oli ihan kivasti tilaa. Kaksi kerrossänkyä, jääkaappi, hella ja tuolit ja pöytä. Huoltorakennus oli ihan lähellä ja se oli tosi siisti. Sieltä löytyi suihkut, vessat, keittiö missä mikrot yms, pyykinpesukoneet, kuivurit ja kaikki karavaanareille tarkoitetut vessantyhjennys pisteet ja vesiletkut yms. Camping alue oli ihan täynnä ja suurin osa oli ulkomaalaisia. Alue oli hyvin lapsiystävällinen. Oli leikkipuisto, pikku poneja, polkuautoja ja pyöriä (vuokrattavia), TopSpin laite joka mainosti Kalevala huvipuistoa ja tietenkin ihan lähellä Nallikarin todella iso hiekkaranta. Kyllä siellä kelpasi olla. Paikka oli tosi siisti ja miellyttävä. Kävimme kahvilassa syömässä aamupalan ja sillä pärjää pitkälle.

Aamulla satoi vettä ja meidän oli tarkoitus treffata miehen kaveri lapsineen leikkinpuistossa mutta se jäi sateen takia. Kävimme Oulun keskustassa ostamassa muutama tuote ja jatkoimme matkaa kohti Jyväskylää. Siellä yövymme ainoan kerran hotellissa koko reissun aikana. Tosin Kärsämäellä oleva Rauhalan Kievari lähenteli hotellia tason ja mukavuuksien takia mutta on kievari eikä hotelli. 

Huomenna olemmekin jo kotona. Olen jännityksellä odottanut koko ajan että koska veljeni laittaa viestiä että heidän esikoisen syntymä on alkanut mutta sitä viestiä ei ole vielä tullut. Jatkamme odottamista. Heidän odotusta voi lukea osoitteessa http://hyvavoittaa.blogspot.fi

Minun ja neidin loma jatkuu vielä melkein kolme viikkoa mutta miekkonen menee maanantaina töihin. Toivottavasti lomaan mahtuu vielä monta aurinkoista päivää.


2 kommenttia:

  1. Pliis vaihda fontti johonkin toiseen. On tosi vaikea lukea tuota. Thanks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaisena fontti sitten näkyy koska tämähän on ihan perusfontti ??

      Poista