29.8.2013

Arki alkoi

Pari viikkoa on mennyt kuin siivillä. En ole jaksanut kirjoitella tänne kun työpäivät on vienyt kaikki mehut. Mutta täällä ollaan ja nyt yritän tsempata tämän kirjoittamisessa.

Saimme toisen prinsessan perheeseen kun veljelleni tuli tyttö 18.8.2013. Minusta tuli siis TÄTI! Olemme käyneet muutaman kerran nuuskuttamassa häntä ja voi että kun hän on ihana. Suorastaan rakkautta ensi silmäyksellä. Meistä tuli hänen kummejaan joten nyt meillä on tuplatehtävä ohjata häntä elämässä. Sekä tätinä, "setänä" ja serkkuna että kummeina. Olen otettu enkä malta odottaa että tytöt leikkii yhdessä.

Muuten päivät on mennyt työn, perheen, kuoron ja kuntoilun merkeissä. Salilla käyminen on ihanaa vastapainoa työlle ja siellä saa ajatukset pois arjesta. Olin viime viikonloppuna töissä (kyllä, heti loman jälkeen) ja nyt alkaa silmiä painaa kun on menossa työpäivä 11/12. Vielä huominen niin olen viikonloppuvapaan ansainnut. Katsotaan mitä huomiseksi keksitään kun on minun synttäripäivä. Olemme perinteisesti käyneet Roihuvuoren kyläjuhlilla missä on paljon ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Tänä vuonna ne osuu synttäripäivälle ja on kaksipäiväiset joten jos huomenna ei jaksa niin aina on lauantai. Viikonloppuna kahvittelemme ensin isäni, äitini ja hänen miehen kanssa ja serkkuni tulevat meille sunnuntaina. He eivät ole nähneet neitiä ollenkaan joten on jo aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti