17.6.2014

Päivitys

Voisin kirjoitella tännekin kuulumisia. Töissä on tosi rankkaa tällä hetkellä kun työmäärä on kasvanut viime viikkojen aikana aika lailla. Sen takia en jaksa kirjoitella blogia kun töissä saa naputella konetta ihan tarpeeksi.

Olin viime viikonloppuna neidin ja veljeni perheen kanssa Elisaaressa mökkeilemässä. Rentouttava viikonloppu tuli tarpeen, että jaksan vielä pari viikkoa rutistaa ennen kuin kesäloma alkaa. Elisaari on Helsingin Kaupungin saari Inkoossa ja sinne on alle kahden tunnin ajomatka Helsingistä. Lyhyen lossimatkan ja vielä lyhyemmän venematkan päässä odotti mökki joka oli aika karu mutta täytti meidän varustelutarpeen hyvin. Mökissä oli juokseva vesi mutta ei omaa vessaa vaan ulkovessa. Olimme varanneet molemmiksi illoiksi saunavuoron koska mökissä ei ollut myöskään suihkua. Se toimi silti todella hyvin. Ulkoilimme, nautimme yhdessäolosta, söimme, saunoimme ja istuimme iltaa. Neiti tykkää veljeni kohta 10 kk tytöstä ihan hurjasti ja heillä tuntuu synkkaavan jo nyt erittäin hyvin. Heitä on ihana katsella yhdessä ja miettiä mitä se on vuoden päästä.


Neidin kanssa on kiva touhuta ja tohottaa. Odotan kesälomaa jo tosi paljon ja silloin on kaikkea kivaa tiedossa. Tästä kesästä on tulossa festarikesä koska olen menossa iskelmäfestareille Himokselle, Pori Jazzeille ja 90's festareille Helsingin Suvilahteen. Siinä välissä piipahdan neidin kanssa äidin ja hänen miehen mökillä Nilsiässä. Siitä on tulossa jännittävä reissu kun matkaamme sinne junalla. Juhannuskuviot on vielä auki mutta se on varma että tämän juhannuksen vietän kaupungissa. 

Aloitin taas käymään SATS:ssa. Nilkka kipuilee edelleen mutta olen käynyt kuntosalin puolella koska tunneille ei ole edelleenkään asiaa. Ja kyllähän sielläkin saa mukavasti hien pintaan ja lihakset jumiin. Painoa on kertynyt muutama kilo show'sta koska liikunta on jäänyt vähille mutta se ei näin kesällä haittaa. Meinasin muuten kirjoittaa "kesän kynnyksellä" vaikka on juhannusviikko. Aamulla oli huimat 7 astetta lämmintä ja satoi räntää. Missä ne kesäkelit viipyy?

Rentouttavaa juhannusta kaikille ja hyvää lomaa teille jotka aloitatte loman!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti