25.5.2014

Helleviikko pulkassa

Tällä viikolla ollaan todella saatu nauttia ihanista hellepäivistä. Hyvänä äitinä tajusin vasta eilen et neidillä on tasan kaksi t-paitaa ja yksi hikinen lippis eli kesävaatteiden hankinta on jäänyt muiden menojen jalkoihin. Neiti on kuitenkin pärjännyt mekoilla mutta niiden käytännöllisyys ei ole hivellyt mieltä kun olen hakenut hänet hoitopäivän jälkeen hiekkalaatikolta. Neidille mahtuu vielä viime kesän mekot, tosin ne on aika lyhyitä eli ehdoton vaate niiden alle on legginsit. En tykkää siitä että pikkuhousut vilkkuu mekon alta ja joku perverssi ottaa neidin sen takia silmätikukseen. Meidän piha, missä hoitopaikan lapset ulkoilee iltapäivisin on todella kuuma paikka. Piha on talojen keskellä ja siihen harvoin tuulee. En ihmettele ettei hoitajat ole laittanut legginsiä jalkaan. Jouduin perjantaina huomauttamaan hoitajia että neidille pitäisi laittaa iltapäivisin aurinkorasvaa koska hän on punatukkainen ja todella kalpea iholtaan. Katsotaan muistavatko laittaa.

Tiistaiksi on luvattu taas todella vilpoisia kelejä. Lämpötila laskee n 20 astetta ja ennuste näyttää tiistaiksi kahdeksaa astetta. Hrrrrr.... Sain just pestyä fleecen, kypärähatun ja kevätpuvun laittaakseni ne kaappiin odottamaan syksyä mutta ne taitaakin tulla vielä käyttöön. Olen ottanut tiistain ja keskiviikon lomapäiviksi ja lähdemme kaverin kanssa mökille. Harmi kun ei ole lämmin. Uudet bikinit taitaa jäädä kotiin. Lämpötila ei sinänsä haittaa koska loma on aina loma ja pääasia että pääsen pois kaupungista. Tiedossa on ulkoilua, hyvää ruokaa, juomaa, saunomista ja olemista. Pitkästä aikaa. Can't wait!

Tänään nautimme mukavasta sunnuntai iltapäivästä naapureiden kanssa lettukestien merkeissä. Muurikkaletut on herkkua vaikka nyt kiertää vatsassa. Minulla on ollut myös tosi kova päänsärky eilisestä asti ja tunnen että niskassa on nikamalukko joka painaa ja aiheuttaa päänsäryn. Harmillisesti luottokiropraktikkoni taitaa olla lomalla koska hänelle ei ole yhtään vapaata aikaa seuraavaan kahteen viikkoon. Toivottavasti tämä helpottaa huomiseksi koska on ollut aika lamaannuttava olo koko viikonlopun.


Toivottavasti kylmät ilmat ei jatku kovin pitkään. Kuinkahan mones toukokuu tämä oli kun on ekat helteet. Pitäisikö ensi vuonna ottaa kesälomaa jo tähän aikaan?

Nyt kannustetaan Suomi voittoon. Go Leijonat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti