22.6.2014

Kiireettömyys

Otsikko kiteyttää meidän juhannuksen teeman. Oli todella hyvä päätös olla kaupungissa ilman kiirettä mihinkään. Ei tarvinnut istua ruuhkissa eikä palella mökillä. Aattoillan veneily oli just sitä mitä kaipasin. Juhannuspäivänä olimme mummolassa, miehen vanhemmilla kahvilla missä näimme myös miehen kummitädin ja vilaukselta myös neidin serkun ja tädin miehineen (miehen siskon perheen). Siitä menimme ystäviemme luokse grillaamaan missä on myös kohta 10 kk ikäinen kummityttömme ja kohta kolme vuotias neitokainen. Hänestä oli kaivattua leikkiseuraa neidille. Siellä täytimme vatsamme täyteen herkkuja ja ähky oli lähellä. Mies ja neiti heitti minut vielä Leppävaaraan kaverini luokse illalla missä paransimme maailmaa oikein urakalla.

Tänään satoi melkein koko päivän. Jostain syystä grillauskiintiöni ei ollut vielä täynnä vaan lähdimme (naapuri) ystäviemme kanssa Vuosaaren Uutelaan grillaamaan. Vesisade ei haitannut kun kaikilla oli sadevaatteet ja lämmintä vaatetta päällä. Notski syttyi iloisesti ja taas saimme herkkuja vatsat täyteen. Ystäviemme kolme vuotias tyttö ja neiti nautti kallioilla ja metsässä samoilemisesta. Välillä he kävivät lämmittelemässä ja syömässä (sekä puskapissalla, ouh) sekä saivat heitellä kiviä mereen. Ihanaa.


Kaikin puolin hyvä juhannus. Ei siis kiirettä mihinkään vaan pitkät yöunet, myöhäinen aamupala, ystäviä, rakkaita, hyvää ruokaa, ulkoilua ja kauniita maisemia. Vesisade ei haitannut tätä perhettä. Mitä ihminen voi muuta toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti