23.4.2014

Lämpöä!

Ihana lämpö ja aurinko helli meitä koko pääsiäisen. Lepo tuli enemmän kuin tarpeeseen ja nyt paiskitaan töitä kesälomaan asti. Mukavaa kun on lyhyt viikko ja ensi viikollakin vappu katkaisee työviikon. Ulkoilimme neidin kanssa joka päivä monta tuntia ja nautimme pitkistä yhdessäolo tunneista. Mies osti neidille uuden pyörän kun vanha jäi pieneksi. Annoimme vanhan pyörän neidin serkulle synttärilahjaksi ja nyt myös hän on päässyt vauhdin makuun. Meidän neiti ajaa vielä apupyörillä mutta tämän kesän haaste olisi päästä niistäkin eroon. Pääsisimme tekemään koko perheen yhteisiä pyörälenkkejä.



Vietimme pääsiäistä ihanien ystäviemme seurassa. 2. pääsiäispäivänä eli maanantaina olimme neidin kanssa hänen kummien ja meidän kummitytön luona grillaamassa. Tuli siis korkattua grillikausi. Neidin kummisetä oli järjestänyt munarallin tarkoittaen että heidän 2,5 vuotias ja meidän neiti sai etsiä heidän pihalta kolme aarretta omaan koriinsa. Ne oli oikein mieluisia aarteita jotka katosi suuhun samantien; pääsiäismuna, rusinapaketti ja pillimehu.


Kummityttö oli taas kovasti kasvanut eikä onneksi vierastanut yhtään. Hän on kohta 8 kuukautta.


Ihania muruja molemmat. Nyt suunnittelemme vappua ja kai se on taas taivuttava perinteiseen Linnanmäki käyntiin. Olemme olleet mieheni kanssa töissä siellä ja Lintsillä työskentelee vielä sen aikaisia kavereita ketä on mukava käydä moikkaamassa. Olin siellä töissä vuosina 1994-2000 joten muutama vuosi siitäkin on jo vierähtänyt. Emme ole vielä uskaltaneet kertoa neidille vappusuunnitelmista. Veikkaan että kun hän kuulee siitä niin hän on totaalisen liekeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti