18.4.2014

What a week!

Huh mikä viikko takana! KOHU!n ensi-ilta oli tiistaina ja esitys oli menestys. Tunnelma oli huikea, yleisöllä fiilikset katossa ja aventurilaiset täydessä tikissä. Ennen esitystä jännitys oli käsin kosketeltavissa mutta se toi lisäpotkua shown. Jo ensimmäisistä videoista lähtien meno oli mahtava ja se kantoi koko shown läpi. Tuntui että sain yleisöltä ihan hirveästi lisäenergiaa esitykseen vaikka ei sitä olisi edes tarvittu koska omat energiat oli huipussa. Keskiviikkona oli toinen esitys ja se meni yhtä hyvin kuin ensi-iltakin. Tosin lataus ei ollut ihan samaa luokkaa kuin ensi-illassa mutta loppua kohti syke vaan nousi. Ja voitte kuvitella millaiset fiilikset oli kun teimme viimeiset kumarrukset. Järjettömät. Koukuttavat. Sanoin kuvailemattomat. Aventur on parasta huumetta ikinä.

Minulla oli paljon ystäviä ja sukulaisia molemmissa esityksissä katsomossa ja se toi lisäjännitystä. Sain pelkkää positiivista palautetta kaikilta. Paras palaute tuli työkaverilta joka sanoi että olin illan ehdoton tähti ja että olen luotu esiintymään. Olin todella otettu ja olen vieläkin. Annoin kaikkeni ja se näköjään näkyi. Onneksi KOHU!a esitetään vielä kaksi kertaa koska kuten sanoin, tunne esityksen jälkeen on todella koukuttava. Esitykset ovat la 3.5. ja su 4.5. Lauantain esitykseen on vain muutama lippu jäljellä mutta jos olet nopea niin voit saada sunnuntain esitykseen vielä liput. Toistaiseksi niitä on jäljellä. Mutta ei kauaa joten ole nopea. Ja lippujahan saa Lippupalvelusta, hakusana Aventur tai KOHU! 

Olin koko viikon lomalla, onneksi. Eilen oli eka kokonainen vapaapäivä ja nukuin melkein koko päivän. Heräsin vasta yhden aikaan ja otin tunnin päikkärit puoli seiska. Taisi olla vähän univelkaa. Tänään olikin ihan erilainen vireystaso ja aamupäivä kului siivotessa. Toki ulkoilimme neidin kanssa koska ulkona on todella ihana ilma.


Iltapäivällä saimme parasta pääsiäisseuraa kun veljeni perheineen tuli päivälliselle. Teimme karitsan sisäfilettä ja kermaperunoita. Herkullista. Sain ihanan 8 kk ikäisen murun taas syliini ja kyllähän siinä tädin sydän syli. Aivan ihana tyttö. Heidän arjesta ja temmellyksistä voit lukea blogista hyvavoittaa.blogspot.com 



Sunnuntaina mies lähtee varpajaisiin Seinäjoelle ja me vietetään laatuaikaa neidin kanssa. Se tuleekin tarpeeseen kun ollaan nähty niin vähän koko viikkona. Sunnuntaina menemme ystäväni luokse perinteiselle pashalle missä toivottavasti näemme muitakin ystäviä. Maanantaina grillaamme neidin kummien luona ja siinä se loma /pääsiäinen sitten onkin. Töihin ei ole ikävä mutta kai sinnekin pitää mennä taas ensi viikolla. Seuraava loma onkin heinäkuussa. Se mitä silloin tehdään on vielä täysin auki. Jostain syystä ei ole ollut energiaa suunnitella elämää yhtään KOHU!a kauemmas.

Tämä viikko on ollut paras todella pitkiin aikoihin. Tunteet on heilahdellut laidasta toiseen. Olen koukussa tähän hyvän olon tunteeseen, kukapa ei olisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti