12.4.2014

Viimeistä viedään

Nyt on treenit treenattu ja jäljellä on enää kenraaliharjoitukset. Ensi-ilta häämöttää ja kaikki on valmiina. Eilen myytiin keskiviikon show loppuun ja näyttää siltä, että myös lauantain show tulee olemaan loppuunmyyty. Huikeaa. Niin moni haluaa nähdä meidät. Kävin äsken vielä ostamassa viimeiset meikit ja tarvikkeet ja nyt on minullakin kaikki valmiina. Sain Aprillista todella hyvää palvelua ja sinne tulikin jätettyä useampi kymppi rahaa vastineeksi meikeistä ja siveltimistä. Ajattelin tänään vielä illalla kokeilla showmeikkiä koska sitä ei ole helppoa tehdä. Niin paljon mustaa niin vaalealle naiselle. Siitä ei tule kaunis näky.

Tänään on agendalla myös miehen siskon tyttären 2 vuotis synttärit ja virpomisoksien askartelua. Huomenna käydään virpomassa ainakin naapurissa ja minun isän luona. Voi olla että piipahdetaan myös anoppilassa ja miehen siskon luona. Huomenna saan myös kunnon kynnet kun kuorokaverin pojan tyttöystävä (What?) laittaa meidän stemmalaisille shown vaadittavat pinkit geelikynnet. 

Joko kerroin, että nyrjäytin nilkan viime viikon perjantaina. Pahus! Tooooodella huonoon aikaan. Nilkka on vaivannut koko viikon ja eilen kävin näyttämässä sitä ortopedi Olli Savolalle Omasairaalassa. Diagnoosi on revennyt nivelside. Sain maanantaiksi ajan fysioterapeutille joka teippaa nilkan esityskuntoon. Kyllä, aion esiintyä. Lepuutan nilkkaa vaikka koko pääsiäisen että se on taas esityskunnossa kun viimeiset showpäivät koittaa 3.-4.5. 

Kannattaa muuten käydä tykkäämässä myös Aventurin Instagramia. Sen löytää nimimerkillä Aventurchoir Päivitän sinne kuvia aina kun ehdin ja on jotain päivitettävää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti