13.4.2014

Viilausta

Jos biisit ja koreografiat on hallussa, vaatteet ja muu rekvisiitta hankittu, laukut pakattu ja aikataulut selvillä niin on aika myös tuunata oma ulkomuoto kuntoon. Projekti alkoi jo elokuussa kun ostin kortin SATS:n. Tavoitteena oli päästä siihen kuntoon missä olin ennen raskautta 2009. Ennen kuin tulin raskaaksi laihdutin ja kuntoilin itseni n 9 kiloa laihemmaksi. Kilot tuli tietenkin raskauden aikana triplasti takaisin. Sain ne pois aika nopeasti (melkein kaikki) mutta kun palasin töihin niin kiloja alkoi taas kertymään. Viime elokuussa sain tarpeekseni siitä miltä näytän kuvissa ja päätin, että shown mennessä olen itseeni tyytyväinen. Ja nyt on tilinpäätöksen aika. 

Tulos: puntari -8 kg. Peili: tyytyväinen vaatteet päällä, tekemistä ilman vaatteita. Tarvitsen vielä kiinteytymistä mutta se on tavoitteena seuraavaksi. Laitatin viime syyskuussa ripset ja nyt ne näyttää luonnollisen hyviltä. Tänään laitatin kynnet mutta en usko, että tulen pitämään niitä kovin kauaa. Ripsien huolto kolmen viikon välein rassaa (ja maksaa) aina välillä enkä nyt jaksa juosta vielä huollattamassa myös kynsiä. Katsotaan nyt. Mutta tällaiset tuli kynsistä.


Eilen treenasin myös sitä showmeikin tekemistä. Kuten arvasin, se ei ollut kaunis näky. Musta ei ole mun väri meikeissä ja vaikka olen meikannut yli 20 vuotta niin silti pelko pandalookista jäyti taustalla. Mutta nyt mulla oli hyvät meikit ja luotto niihin oli aika kova. Vain taito puuttuu. Ja en ole siis ikinä tehnyt showmeikkiä joten pelko oli ihan aiheellinen. Ja tässä tulos. Ja katso siis vain silmiä, varjostukset puuttuvat.


Joo, no, on vähän vielä parannettavaa ja huomenna pitäisi olla showmeikki kohdillaan ennen kenraaliharjoitusta. Katsotaan kuinka paljon joudun korjailemaan. Meillä on pari tiukkaa meikkipoliisia.

Mutta näin lopputuloksena voisin sanoa, että olen tällä hetkellä aika tyytyväinen siihen miltä näytän. Aika hienosti eikö? Jossain välissä kun saan kokokroppa kuvan itsestäni niin laitan sen vielä näytille. Nyt haluan näyttää meidän tämän päivän trullin kuvan. Hän ei halunnut olla noita vaan Peppi Pitkätossu. Aika söpis <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti