22.7.2013

Roadtrip

Kesälomareissu alkoi hautajaisilla. Tonin mummi kuoli muutama viikko sitten ja hautajaiset olivat Lieksassa. Siellä oli koko suku koolla ehkä viimeistä kertaa. Nyt mummolassa tulee käytyä tosi harvoin koska se on matkan päässä ihan itärajalla (ei siis matkan varrella) ja siellä ei ole syytä käydä. Paikka on kyllä kiva vaikkakin aika alkeellinen. Se ei tosin haittaa.

 

 

Yövyimme Nurmeksen Hyvärilässä pienessä mökissä. Siellä oli kaksi kerrossänkyä ja Olivia oli tyytyväinen kun sai nukkua muualla kun matkasängyssä. Neiti on ollut jo muutaman kuukauden ilman vaippaa päivällä ja yöllä niin eiköhän ekana yönä tullut pissat sänkyyn, siis siihen kerrossänkyyn ja heidän patjalle. Mökissä ei tullut lämmintä vettä ja olisi pitänyt lähteä huoltorakennukseen. Kello oli vasta neljä joten kuivattelimme hetken ja laitoimme puhtaan yökkärin pissasille jaloille. Pesut hoidettiin aamulla. 

Hautajaisten jälkeen tulimme äidin ja hänen miehen mökille Nilsiään. Tänne oli n 1,5 tunnin matka ja on matkan varrella joten oli luonnollista yöpyä täällä. Olemme täällä tiistaihin asti jolloin jatkamme matkaa Vaasaan. 

 

Täällä on ollut sadetta ja päivät on pitkiä kun ei ole tekemistä. Ennen lomaa ostimme iPadin että neidillä olisi automatkoilla jotain tekemistä. Ja aika hyvin nämä sadepäivätkin täyttyy pikku kakkosta katsoessa. 


Illalla taas savusaunaan ja tavaroiden pakkausta ja huomenna roadtrip jatkuu kohti uusia seikkailuja.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti