19.8.2014

Tauon paikka

Nyt on niin että elämässämme tapahtuu tällä hetkellä aika isoja myllerryksiä mistä en ole valmis kirjoittamaan julkisesti. Päässä pyörii monta ajatusta mutta mikään niistä ei ole julkaisukelpoinen. Olen monena iltana avanut Bloggerin mutta en ole saanut kirjoitettua yhtäkään sanaa.

Lyhyesti sanottuna; arki alkoi. Neiti aloitti esibaletin Helsingin tanssiopistossa mistä hän tykkää valtavasti. Jamkidsin bändimuskari jatkuu syyskuussa mitä myös odotamme innolla. Aventur aloitti syksyn osallistumalla Art goes Kapakan Kuorojen kierrokselle. Seuraava esiintyminen on Kluuvissa 30.8.2014. Syksy tulee kovaa vauhtia ja pimenevät illat saa toisaalta mielen maahan mutta toisaalta tunnelmoimaan kynttilän valossa.

Toivon että tämä syksy ja tuleva talvi olisi ohi ja menisimme jo kevättä kohti. Silloin nämä elämän isot päätökset ja muutokset olisivat ohi ja voisin nauttia arjen pienistä iloista 100 %:sti. Siihen asti pidän taukoa blogista. Kirjoittelen varmaan joskus mutta huomattavasti harvemmin kuin nyt. Eikä tämäkään tahti ole päätä huimannut.

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista syksyä.

Neidin ja minun touhuja voit seurata Instagramissa nimimerkillä Helispics



1 kommentti:

  1. Tsemppiä kovasti elämän myllerryksessä. Myrskyn jälkeen on...
    Kuulin että talvi tulee tänä vuonna aikaisin. Näin varmaankin myös kevät :)

    VastaaPoista