2.3.2014

Juhlahumua

Neiti täytti perjantaina neljä vuotta. Ja häntä on juhlittu KOKO viikonloppu. Perjantaina herkuteltiin hoitopaikassa prinsessa keksejä ja muffinsseja. Lauantaina tuli hoitopaikan kavereita kylään ja voi sitä kikatuksen määrää. Olin kutsunut kahdeksan lasta joista (onneksi) vain kolme pääsi paikalle. En ollut keksinyt mitään ihmeellistä ohjelmaa koska kaikki tytöt olivat ensimmäistä kertaa kylässä ja ajattelin, että leluilla leikkiminen riittää. Ja olin oikeassa. Heti löytyi soittimet, palikat, Barbiet ja kahviastiasto. Herkkujen jälkeen laitoimme videokameran käyntiin niin että kuva näkyi telkkarissa. Siitähän syntyi oikea naururemakka kun tytöt sai esittää lauluja ja soittaa soittimilla samalla kun katsovat omaa esitystää ruudulta. Menestys. Ja hups, kaksi tuntia oli kulunut. Ja äiti oli rikki poikki puhki.


Sunnuntaina tuli sukulaisia ja neidin kummit kylään. Kymmenen aikuista ja viisi lasta. Päivällä häädin miehen ja neidin laskiaisriehaan että sain valmistella leipomukset valmiiksi. Vaikka juhlat alkoi neljältä niin silti tuntui että aika loppui kesken. Tein lauantai-iltana täytekakun pohjan ja täytteen jääkaappiin kostumaan. Koristelin sen tänään. Lisäksi oli tarjolla jo aiemmin kertomaani Juustokakkutehtaan mangojuustokakkua. Suolaiseksi palaksi tein texmex-piirakkaa mikä onnistui mielestäni ihan hyvin.


Vaikkei kummastakaan juhlista ollut stressiä ja kaikki meni suunnitelmien mukaan niin nyt on olo kuin maratonin juosseella. Jalat huutaa hoosiannaa ja selkä muistuttaa olemassa olostaan. Neiti tykkäsi molemmista juhlista kovasti ja kaikki lahjat oli tosi mieluisia. Se kai on pääasia. Vaikka juhlien järjestäminen on tosi kivaa niin onneksi niitä juhlitaan tällä mittakaavalla vain kerran vuodessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti