7.3.2014

5000 rikki

Emma gaalan hengessä haluan kiittää kaikkia lukijoita jotka jaksavat käydä lukemassa mun höpinöitä. Äsken meni 5000 lukijan raja rikki ja se on tosi kivasti. Aloitin tämän blogin n vuosi sitten ja vuoteen on mahtunut kaikennäköistä menoa ja meininkiä. 

Tämähän on jo mun kolmas blogi. Ensimmäisessä blogissa kirjoitin tuntoja lapsettomuushoitojen keskellä. Ajatus blogistä lähti silloin siitä etten halunnut / jaksanut kertoa ystäville moneen kertaan hoitokuvioita ja uutisia missä mennään. Myös kipeiden uutisten kertominen tuotti vain lisää tuskaa ja tunteiden kirjoittaminen tuntui luonnolliselta. Blogissa kerroin myös ensimmäistä kertaa raskaudestani kiitoksena uskollisille lukijoille. Heidän rohkaisevat ja kannustavat kommentit vähintään ansaitsivat sen.

Toinen blogi kertoikin sitten neidin syntymän jälkeisestä ajasta mammalomalla. Se hyytyi siihen kun menin töihin. En jaksanut olla enää koneella työpäivän jälkeen kun arjen kiireet painoivat päälle. No, vuosi sitten päätin että haluan taas kirjoittaa tuntoja ylös koska se selkeästi selvittää myös omia ajatuksiani. Ja tässä ollaan. 5000 käyntiä blogissani. 

Kiitos teille siellä ruudun toisella puolella <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti