11.3.2014

Huippu viikko menossa

Tämä viikko on huippu! Eilen kävimme katsomassa tulevaa karonkka paikkaamme Vantaan Martinlaaksossa. Olemme vuokranneet talon nimeltä Villa Grande. Talossa on 860 m2 kolmessa kerroksessa ja se on täysin varusteltu keidas. Yläkerrassa on keittiö - olohuone - pelihuone - yhdistelmä. Keittiössä on astiasto 50 hlölle, jääkaappeja, uuneja, sohvia, telkkari yms yms. Välikerroksessa voit katsoa telkkaria (meidän tapauksessa MM-jääkiekkoa) isolta screeniltä ja löhöillä sohvilla. Keskikerroksessa on aivan ihana lounge mistä pääsee spaosastolle. Siellä on iso sauna, porealtaat, hierontatuoli, palju yms. Alakerrassa on "yökerho missä on bändilava täydellä bändivarustuksella ja musalaitteet karaokebiiseillä varustettuna. Tässä muutama kuva.

                                         Alakerran "yökerho"

                                         Alakerran bändilava

                                         Keskikerroksen lounge

                                         Sauna

                                         Spaosasto

                                          Yläkerta

                                         Välikerros

                                          Yläkerta

Paikka on siis aivan über mahtava. En malta odottaa toukokuuhun. Lisää tiloista, vuokrauksesta ja varustelusta löydät Villa Granden nettisivuilta ja FB-sivuilta.

Tänään on normaalit Aventur treenit ja huomenna karkaamme kahden työkaverin kanssa minilomalle Tallinnaan. Menemme Eckeröllä yli ja yövymme Hotel My City nimisessä hotellissa. Otimme kolmen hengen huoneen ja nyt jännittää millainen lisävuode on ja kuka saa siinä selkänsä kipeäksi. Olemme suunnitelleet käyvämme Rocca al Maressa ostoksilla. Yritimme saada kaikille jalkahoitoa samaan aikaan mutta se ei onnistunut joten keskitymme shoppailuun, hyvin ruoan ja juoman nauttimiseen. Mitään pöytävarauksia emme ole tehneet koska menemme sinne keskellä viikkoa. Eiköhän sieltä meille hyvä ruokapaikka löydy.

Torstaina neiti pääsee veljeni perheen kanssa Snadi Stadiin riehumaan. Hän odottaa sitä kuin hullu puuroa eikä oikein muusta puhukaan. Ja veikkaan että puhetulva jatkuu käynnin jälkeenkin. Torstaina näen taas mammoja ja tällä kertaa olemme valinneet sushipaikaksi Tokyo55:n. Olen käynyt siellä kerran ja ainakin minun mielestä se on kaupungin parhaita suskiravintoloita. Voi olla että otan tällä kertaa jotain muuta kuin sushia koska olen syönyt sitä viime aikoina aika paljon.

Perjantaina on koreografiatreenit, lauantaina menemme ystävien kanssa brunssille Cafe Stoan (siitä myöhemmin lisää) ja mies pääsee illalla viettämään poikien kanssa laatuaikaa. Sunnuntaina onkin taas treenit. Siis huippu viikko menossa.

Tallinnan tunnelmista lisää loppuviikosta. Mukavaa viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti