7.3.2014

Asemointia

Synttäreistä on toivuttu ja kakutkin on vihdoin syöty. Prinsessa täyskäriä riittikin torstaille asti ja mangojuustokakkua tiistaihin kun vein sen töihin. Me ostimme neidille nuken sängyn ja se tuli postin mukana tiistaina. Neiti ja mies kasasi sen keskiviikkona ja se on ollutkin todella kovalla käytöllä siitä asti. Ada-nukke nukkuu siinä joka yö ja sänky on neidin sängyssä kiinni neidin vieressä. Aamuisin neiti ja Ada-nukke herää samaan aikaan ja tietenkin pitää vaipat vaihtaa ja antaa tuttipullosta maitoa. Tänään tuli aamulla itku ennen kuin piti lähteä hoitoon kun Ada jää yksin kotiin. Isot krokotiilin kyyneleet vieri poskia pitkin ja siinä samassa annoin periksi ja nukke sai lähteä mukaan hoitopaikkaan. Toivottavasti hoitajat ei tykkää kyttyrää.

Tällä viikolla minulla on viitenä päivänä Aventuria tavalla tai toisella. Kävimme keskiviikkona Aleksanterin teatterissa mittailemassa paikkoja ja katsomassa asemointeja ja hitsi mikä fiilis taas tuli. Enää 39 päivää kun on ensi-ilta ja MINÄ olen Aleksanterin teatterin lavalla. Vatsaa nipistelee ja päässä pyörii. Ihan huikea tunne!! Eilen treenasimme oman stemman kanssa koreografioita jalat hellinä ja vihdoin ne vaikeimmatkin kuviot alkavat onnistua. Treenaamme koko viikonlopun ja parin viikon päästä meillä onkin koko viikonlopun mittainen leiri Hauholla missä pääsemme treenaamaan vaatteiden vaihtoa ja muuta mitä show´n liittyy. Siis laulun ja liikkeiden lisäksi.



Tänään on pakko pitää vapaapäivä Aventurista ettei pää ala pyörimään kierroksilla. Nyt jo laulut, liikkeet ja muu häsläys tulee uniin. Tänään käyn ystävän kanssa lounaalla työpäivän lomassa ja illan omistan neidille.

Mukavaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti