17.6.2013

Tahtoo lomalle

Ei hitto kun oli vastenmielistä mennä töihin. 1,5 viikkoa lomaa tuli niin tarpeeseen ja oli todella vaikea aamulla mennä töihin. Ja ketutuskäyrä vain nousi kun avasin työjonon. Jep jep. Miten mä selviän vielä 4,5 viikkoa kunnon kesälomaan?

Perjantaina vietimme kälyni vauvakutsuja. Niistä lisää Hyvä voittaa blogissa. Jännitti aika lailla miten juhlat onnistuu mutta ne meni juuri niin kuin ajattelinkin. Kasa naisia ajatteli vain ja ainoastaan tulevaa äitiä ja teimme niistä hänen näköiset. Ja ilta oli tosi kiva. Mitä nyt synnytysjutut vähän riistäytyi käsistä mutta eikö sekin kuulu asiaan :)


Lauantaina huomasin että mulla alkaa mennä hermot neitiin ja siihen että hän on koko ajan mussa kiinni. Häädin miehen ja neidin pihalle että sain laittautua valmiiksi illan juhliin. Päivällä olimme naapurin tytön 2 vuotis synttäreillä ja siellä oli ihanat herkut laitettuna. Nam! Mies vei minut Aventurin 10 vuotis juhliin Espooseen. Paikan nimi on Logen ja sijaitsi jossain Karakallion vieressä. No, talo on jostain 60-luvulta ja haisikin juuri siltä. Kuorolaisista oli perustettu catering porukka ja he olivat leiponeet ja valmistaneet ihania herkkuja pienellä budjetilla. Minä sain naapurilta 10 pussia sipsiä ja dippiä ja se oli mun panostus juhliin. Kuorolaisen bändi Insins soitti koko illan ja meistä pääsi halukkaat laulamaan mukaan. Tanssijalka vipatti lähes jokaisella eikä unohdettu myöskään laulaa. Tietenkin. Sunnuntai menikin sitten täysin sohvan pohjalla.


Nyt vaan armotonta tahkoamista seuraavat viisi viikkoa. Onneksi tällä viikolla päästään mökille viettämään juhannusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti