27.6.2013

Huh hellettä

Aika rientää ja on aikaa kun olen ehtinyt kirjoitella tänne. Juhannuskin jo meni..

Juhannusta vietettiin äidin ja hänen miehen mökillä Nilsiässä. Veljeni ja hänen vaimo olivat mukana. Nautimme auringosta, järvestä, soutelusta, kalastuksesta, savusaunasta ja hyvistä ruoista. Molempina iltoina menimme ajoissa nukkumaan koska kaikki olivat jotenkin tosi väsyneitä, päikkäreistä huolimatta. Juhannus meni siis suhteellisen leppoisissa merkeissä. Helle on hemmotellut meitä jo pitkään ja olemmekin olleet paljon ulkona ja rannoilla. Eilen kävimme Kumpulan maauimalassa uittamassa neitiä ja se oli mukavaa. Naapurit olivat mukana ja se tekee retkistä extramukavat.

Viikonloppuna kaverimme pitävät puisto piknikin missä he juhlivat yhteistä 15 vuoden taipaletta. Puistossa on myös jotkut minifestarit joten musiikki on järjestetty heidän toimesta. Toivottavasti aurinkoa riittää myös sinne. Huomenna menen kuorokavereiden kanssa Ravintola Loisteeseen syömään ja ehkä jatkamme iltaa jossain muuallakin. Katsotaan kuinka jaksan.

Silmät on taas ihan ristissä ja muutama deadline puskee päälle. Yksi niistä on minun ja mieheni 10 v juhlat. Nimittäin naimisissa. Jee!


Taustalla savusauna

Täydellistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti