22.4.2013

Oli taas yhtä hulinaa viime viikko. Kaksi päivää sängyn / sohvan pohjalla teki viikosta tosi tyngän. Keskiviikkona näin ihania voimanaisia kun treffasimme perhevalmennuksessa tutustumaani kolmeen ihanaan naiseen. Äityislomamme ensimmäiset 1,5 vuotta kävimme lastemme kanssa yhdessä puistoissa ja touhusimme paljon yhdessä kun lapset on saman ikäisiä. Saimme toisista vertaistukea ja seuraa. Nykyään treffaamme ilman lapsia ja se on ihan yhtä mukavaa. Näemme noin kerran kahdessa kuukaudessa mutta odotan tapaamista aina tosi paljon. He ovat minun henkireikä.

Torstaina saimme yllättävän vapaan kun mamma pyysi Olivian heidän kanssa leikkimään. Kävimme mieheni kanssa leffassa katsomassa Tom Cruisen uusimman leffan mikä oli perus Jenkki katastrofielokuva. Piti oikein tarkistaa mikä sen nimi on mut se on Oblivion. Ihan sama oliko leffa hyvä. Me oltiin yhdessä kahdestaan jossain. Ensin teki mieli jäädä kotiin nukkumaan mut onneksi lähdimme. Olivia oli tosi innoissaan kun pääsi mammalle pitkästä aikaan hoitoon. Ja me myös.

Perjantaina kävimme ostamassa Olivialle uuden välikauspuvun. se on tosi ihanan värinen.

 Housut on tosi isot mutta mahtuupahan ainakin pari seuraavaa vuotta. Olivia tykkää tosi paljon pyöräillä ja kypärä ja suojaliivi on tosi tärkeitä. Ihanaa kun ei tarvitse työntää enää kärryjä kun matkat (lyhyet) taittuu pyörällä.

Viikonloppu menikin kuoroleirillä Övikissä. Lähdimme lauantai aamuna ja tulin kotiin sunnuntaina. Viikonloppu sisälsi paljon laulua, naurua, syömistä ja juomista. Ilta meni kuoron asioita kuunnellessa ja keskusteltaessa ja pelatessa Bumtsi Bum peliä. Todella hauskaa. Mies ja Olivia olivat lauantaina Tivoli Seiterässä eli Pikku-Lintsillä :) Oli kuulemma lystiä. Oli niin ihana ilmakin koko viikonlopun. Sunnuntaina tuli vielä Olivian serkku ja miehen sisko ja mies katsomaan meille formuloita ja syömään kana-ceasarsalaattia. Onnistunut viikonloppu siis.

Tänään pitäisi käydä ostamassa Olivialle uudet kevätkengät. Neidillä jalat paistuu Kuomissa. Tällä viikolla meillä on myös kuoron kanssa yksityiskeikka. Ne on aina piristäviä juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti