7.4.2013

Loma tuli, loma meni

Plääähhh... tosi tylsää mennä huomenna töihin. Lomaa olisi voinut jatkaa vielä toisenkin viikon. On kyllä tosi pitkältä tuntunut kun aloitin pääsiäisestä joka pidensi kivasti lomaa. Loppu viikosta käytiin tytön kanssa teatterissa mikä oli tosi hyvä ja perjantaina pääsin kampaajalle. Tyttö oli hoidossa sen päivän että sain hetken omille ajatuksille. Kävin myös yksin leffassa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Kaikki on kehunut sitä niin että minulla oli aika isot odotukset leffaa kohtaan. Ja tietenkin petyin. En vain ole kotimaisten elokuvien ystävä ja nyt ehkä vähän harmittaa kun niin harvoin pääsen leffaan.

Lauantaina olimme taas teatterissa mutta tällä kertaa nukketeatteri Hevosenkengässä katsomassa Peppi Pitkätossua. Se oli myös tosi hyvä ja tytsykin tykkäsi. Lauantaina pääsin viihteelle mikä tuli taas tarpeeseen. Tänään ei ollut niin mukava olo kuin eilen mutta kärsin sen hyvillä mielin. Niin hauskaa oli.

Olen laulanut kuorossa yli kymmenen vuotta ja nykyiseen kuorooni Aventuriin liityin syksyllä 2011. Kuoro on     noin 35 hengen sekakuoro ja laulamme viihteellistä showkuoro ohjelmistoa. Aventur sijoittui ihan hyville sijoille TV2:n Suomen paras kuoro-kilpailussa. Tässä siitä esimerkki: Summertime Tällä hetkellä rakennamme uutta showta keväälle 2014 joten mitään isoa esitystä ei ole tulossa. Keikkailemme ahkerasti yksityistilaisuuksissa ja jos sinulla on puutetta ohjelmasta niin ota yhteyttä.

Menemme huomenna tytön kanssa 3 v hammastarkastukseen. Taitaa neitiä jännittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti