9.9.2013

Lapsipainotteinen viikko

Tyttöjä siellä, tyttöjä täällä. Olen aivan haltioissani veljeni uudesta tulokkaasta, pienestä prinsessasta joka syntyi 18.8.2013 ja on siis meidän neidin serkku ja minä olen hänelle täti. Hän on NIIIN söpö ettei toista. Kävimme viime viikolla nuuskimassa ja tutustumassa häneen enkä millään malttanut lähteä kotiin. Mutta pakko lähteä että voi mennä pian uudestaan :)

Torstaina meillä oli hoidossa naapurin tyttö josta on tullut neidille kuin sisko. Ainakin neiti tappelee ja kiukuttelee kuin siskolleen. Naapurin neiti on reilu kaksi vuotias ja kova touhuamaan niin kuin neitikin. Hän on itse aurinko kun sille päälle sattuu ja me kaikki kolme tykkäämme olla koko heidän perheen seurassa. Käymme naapurin kanssa samalla salilla ja on kiva kun siellä on välillä seuraa.

Perjantaina olimme tosiaan veljeni luona ja lauantaina pääsimme ihastelemaan yhtä uutta prinsessaa joka syntyi keskiviikkona. Neidin kummeille syntyi toinen tyttö josta tuli myös meidän kummityttö. Hän oli myös niin suloinen kuin olla voi ja huomasi ison eron 2,5 viikkoa vanhempaan serkkutyttöön kuinka paljon pienemmän oloinen hän oli. Vaikka serkkutyttö oli syntyessään vain 47,5 cm pitkä ja neidin kummien tyttö jo 50 cm niin 2,5 viikossa tapahtuu isoja muutoksia. Serkkutyttöön oli tullut jäntevyyttä ja tahtoa kun taas keskiviikkona syntynyt oli pienellä kippuralla ja nuuskutti rauhallisesti. Niiiiin suloisia prinsessoja.

Sunnuntaina olimme moikkaamassa kolmatta kummilapseamme joka on pieni, kohta 2-vuotias poika. Hän on saanut hurmaus vaihteen päälle eikä ujostellut enää yhtään. Minun piti olla lähellä ja hän piti huolen että hän huomaan kuin hän taituroi pitkin pihaa. Iloinen velikulta ja pilke silmäkulmassa. Yhtäkään kummilasta en antaisi pois. Kaikki ovat niin erilaisia ja omalla tavallaan suloisia ja ihania että nautin heidän seurastaan. Meillä on vielä yksi kummityttö joka on siis se ensimmäinen ja hän täyttää tammikuussa 10 vuotta. Näimme häntä kesällä ja nyt pitäisi pian nähdä uudestaan.

Prinsessa 2 vko

Sitten vähän muihin juttuihin. Aventurilla on käynnissä kisa jossa voi voittaa kuoromme esiintymisen. Tarjouspyyntöjen tehneiden joukosta arvotaan voittaja joka saa meidän esiintymään tilaisuuteensa ilmaiseksi. Oli kyseessä firman juhlat, häät, illan istujaiset tai mikä tilaisuus tahansa niin nyt kannattaa laittaa tarjouspyyntö menemään. Keikkakalenteri alkaa täyttymään tehdyistä tarjouksista joten pidä kiirettä että saat haluamasi päivän. Kilpailu on käynnissä 30.9.2013 asti. Aventuria kuulee seuraavan kerran Kansallisteatterin Lavaklubilla 21.9.2013 Iloxi-Lauluklubissa. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti